Bojana i Gordan u petoj su emisiji uživo plesali sambu.

U četvrtoj emisiji uživo Bojana i Gordan plesali su tango. „Ovo je bilo jako dobro. Možda malo više uzemljenja i malo si se na kraju borila sa tom rekvizitom, ali dobro je bilo“, komentirao je Igor Barberić. „Jako zanimljiv koncept, sviđa mi se. Mislim da je bilo jako zahtjevno uklopiti rekvizitu s tangom. Danas mi je nekako falilo kontakta među vama i kao što Igor kaže uzemljenja“, istaknula je Larisa Lipovac Navojec. „Bojana da je ovo bila prva epizoda ovo bi bio daleko najbolji ples, ali sad smo u četvrtoj emisiji. Čekamo Bojanu iz paso doblea da se vrati“, kazala je Franka. U prošloj emisiji osvojili su 30 bodova žirija.

Obećala je poraditi na brzini nogu, a oni su elegantni i gracilni. Bojana je zaželjela od Gordana da nju i njenu najveću ljubav, supruga Enesa, nauči plesati valcer kojega nikad nisu otplesali. 

"Bojana tvoje osnovne postavke tijela su odlične, čak i kad noge ne rade onako kako bi trebale gore je sve onako kako bi trebalo. Malo više mekoće u gornjem dijelu tijela, ali odlično, svaka ti čast", pohvalio ih je Marko Ciboci. "Samba je ultra, izrazito težak ples, večeras je bilo veselje na steroidima. Dobro si se nosila s koreografijom koja je bila jako teška, bilo je i malo pogrešaka, ali super si bila", komentirala je Franka, dok je Larisa Lipovac Navojec dodala: "Vi ste uspjeli ovdje nekako tu energiju prenijeli i to je najvažnije za sambu. Ja bih rekla da ste večeras bili odlični, prošli put sam imala visoka očekivanja, ovaj put sam rekla idem gledati bez očekivanja i bilo je puno bolje."

"U prilogu je Enes rekao da si prefekcionist, ali ponekad je bitno samo pustiti da ta perfektnost izađe i odradi svoje", istaknuo je Igor Barberić. Za sambu na steroidima osvojili su 31 bod žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju