Pogledajte što vas očekuje u večerašnjim epizodama serije!

Dvojica predstavnika turističke zajednice, koji po okolici markiraju turističke staze slučajno zalutaju u Gornji Dol. Načelnik je oduševljen, ali umjesto tople dobrodošlice dočeka ih kaos.
Ljubica organizira maskenbal i planira pobijediti svoju vječnu rivalku Terezu… premda obje planiraju ići kao ljepotice, dožive katastrofu. Ljubica je puna masnica, a Tereza ima herpes, pa se nađu u problemu. Đuro i Mirko moraju spašavati stvar.
Kada shvate da će se na maskenbalu točiti pivo u pola cijene Božo, Šokre i Bumbar se odluče za skupnu masku tri pačića. Namažu se ljepilom, uvaljaju se u perje, ali dobiju nepodnošljivi svrab.

Pogledajte što vas očekuje u današnjim epizodama:

Ljubica organizira izbor za Miss sela, ali joj planove pokvari načelnik koji zabrani izbor kako bi se izbjegli neredi i tučnjava među natjecateljicama, pa Ljubica kao zamjenu odluči organizirati izbor najljepše seoske koze. Doktor u međuvremenu traži Srećkovu pomoć oko čuvanja seoskih ovaca, jer se iz šume spustio medvjed, međutim Srećko u nezgodi s biciklom slomi nogu, pa Načelnik naredi Boži i dečkima da preuzmu brigu oko čuvanja ovaca.
U selu nastupi panika kad se ispostavi da su preko noći sve koze u selu nestale. Srećko pokrene istragu, no Ljubica u međuvremenu pronađe otete koze i ih vrati mještanima, pa se izbor za Miss najljepše seoske koze ipak održi.

Seriju "Bogu iza nogu" gledajte petkom, u večernjem terminu, na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju