Pogledajte što vas očekuje u večerašnjim epizodama serije!

Ministar okoliša treba doći u selo što načelnik želi iskoristiti za izvlačenje državnih novaca. Kako bi pridobio ministra, načelnik planira svinjokolju, ali postoji problem jer nema najvažniji sastojak… svinju. Nakon neuspjelog pokušaja Mirka i Srećka da ukradu svinju načelniku suparničkog sela, načelnik se želi dokopati Ljubičine svinje. Također uz pomoć Turčina želi prikazati selo turističkim središtem, ali sve pođe po zlu kada se sazna da je ministar vegetarijanac. Pogledajte što vas očekuje u današnjim epizodama:

Proslava Uskrsa u Gornjem Dolu nije uobičajena kao ni bilo što drugo. Župnik se protivi poganskim običajima, a muškarci se pokušavaju sakriti od žena koje se žele obračunati s njima. Jedina koja želi tradicionalno proslaviti Uskrs je Ljubica, ali joj Đuro kvari doživljaj. Turčin se čudi seoskim običajima dok Mirko ima romantični trenutak s Terezom.

Seriju "Bogu iza nogu" gledajte subotom, u večernjem terminu, na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju