Najgledanija nacionalna televizija Nova TV i najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV i ove godine donose bogat zabavni božićni i novogodišnji program.

 Uz brojne zanimljive blagdanske filmske naslove, gledatelje u sklopu blagdanskog programa čekaju i finalna izdanja zabavnih formata Nove TV. Tako će 19. prosinca gledatelji saznati pobjednike emisije „Supertalent“ i projekta „Startaj Hrvatska“, dok u novogodišnjem tjednu slijede finalne epizode emisije „MasterChef“ kao i humoristične serije „Dar Mar“. Na Badnjak i Staru godinu, Nova TV donosi i specijalna izdanja lifestyle emisije „IN magazin“.

Zaklada Ana Rukavina i Nova TV organiziraju 16. humanitarni koncert „Želim život“ koji se i ove godine zbog epidemiološke situacije neće održati u svom tradicionalnom obliku. Produkcija Nove TV ponovno se pobrinula da gledatelji budu dio ove humanitarne priče. U studijskom koncertu, 18. prosinca, gledatelje će zabavljati Severina, Petar Grašo, Psihomodo pop te Sanja, Marinko i Zec. Osim prijenosa na Novoj TV, gledatelji će koncert moći pratiti i na portalu DNEVNIK.hr te na Facebook stranici DNEVNIK.hr-a, i Nove TV, a ove godine kroz emisiju će nas voditi Mia Kovačić i Renata Končić Minea. Donacije će se prikupljati na humanitarni broj 060 9000, a humanitarni telefon biti će aktivan od 1. do 30. prosinca 2021.

Gledatelji Nove TV i ove će godine zakoračiti u Novu godinu uz najpopularniju novogodišnju emisiju „I godina Nova 2022.“. Već dobro poznata televizijska ekipa ispratit će 2021. godinu te uz zabavne glazbene nastupe i smijeh uvesti gledatelje u 2022. godinu. Gledatelji će do dugo u noć moći uživati uz glazbene nastupe Maje Šuput, Jelene Rozge, Željka Bebeka, Indire Vladić, Jasmina Stavrosa, Zlatka Pejakovića, Jole, Nede Ukraden, grupe Vigor, Lidije Bačić te nekolicine drugih izvođača. Osim dobro raspoloženih i raspjevanih domaćih glazbenih zvijezda, kroz novogodišnju emisiju gledatelje će voditi i vrhunska glumačka ekipa čiji će nas likovi u zabavnim igranim scenama do suza nasmijati. Nakon emisije „I godina Nova 2022.“ zabava na Novoj TV se nastavlja s brojnim glazbenim hitovima u emisiji „S Novom do jutra“.

FILMOVI NA NOVOJ TV

Nova TV donosi najljepše blagdanske filmske naslove kao stvorene za uživanje ispred malih ekrana. Uz brojne božićne obiteljske filmove, Nova TV donosi i romantične komedije, ali i akcijske filmove i drame, od čega i nekoliko televizijskih premijera. Ususret Božiću Nova TV donosi romantičnu komediju „Božićni začin“ koja prati mladu arhitekticu Suzy kada se za blagdane vraća u svoj rodni grad te se nađe u lokalnom natjecanju pečenja medenjaka zajedno sa starim kolegom iz srednje škole.

Drama „Božji sin“ na ekrane će donijeti priču o životu Isusa Krista dok putuje i okuplja svoje učenike i čini čuda gdje god dođe. Na Badnjak će gledatelji Nove TV uživati uz snježnu obiteljsku avanturu „Beskrajan Božić“ koja nas uči da se istinski duh Božića nalazi u našim srcima.

Gledatelje za Badnjak očekuje i TV premijera priče o događajima koji su otvrdnuli srce plemenite čarobnice – film „Gospodarica zla 2“. Redateljski debi Roberta Stromberga svježi je pogled na svima znanu bajku o Trnoružici, a ovoga puta tu priču gledamo iz perspektive glavnog zlikovca, moćne čarobnice Zlurade koju je utjelovila Angelina Jolie. Zlurada je bila lijepa mlada žena dobra srca koja je odrasla u idiličnom i mirnom šumskom kraljevstvu. Jednog dana vojska je napala njenu zemlju i zaprijetila harmoniji zajednice. Zlurada tada odlučuje biti najveći zaštitnik i borac protiv napada, ali upravo taj čin donosi joj veliku nepravdu: njeno dobro i hrabro srce pretvoreno je u hladni kamen.

Za ljubitelje akcije Nova TV na Badnjak donosi film "Umri muški" - prvi u serijalu istog naslova u kojem Bruce Willis glumi policajca Johna McClanea koji se uvijek nalazi u opasnim situacijama. U prvom nastavku, McClane u L. A. dolazi na sam Božić i ne sluti da će događaji koji slijede poremetiti njegov susret s obitelji. Romantična komedija „Četiri Božića“ za Badnjak će na ekrane donijeti priču o jednom sretnom paru, četiri nesređena, rastavljena roditelja koji inzistiraju na slavlju s djecom i jedan dobro isplaniran, sretan dan koji se ubrzo pretvara u divlje ludilo.

Božić na Novoj TV donosi komediju „U potrazi za Djedom Božićnjakom“ u kojoj se glavna junakinja Jennifer zaljubi u pobjednika natjecanja za Djeda Božićnjaka u shopping centru. Božić se nastavlja još jednom romantičnom komedijom: film „Callie i Božićni anđeo“ prati kuharicu Callie u natjecanju u pravljenu ledenih skulptura, u koje je bez njenog znanja prijavi prijatelj, a Callie je prisiljena natjecati se protiv svoje šefice. Božić donosi i romantični film „Božićna bajka“, ali i TV premijeru filma „Aladdin“. Uzbudljiva adaptacija Disneyjeva animiranog klasika zanimljiva je priča o šarmantnom uličnom štakoru Aladdinu, hrabroj i samodostatnoj princezi Jasmine i Duhu koji može biti ključ njihove budućnosti.

Dan nakon Božića Nova TV donosi još dvije TV premijere. Zanimljiva animirana avantura „Pokemon detektiv Pikachu“ donosi priču koja započinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, a njegov 21-godišnji sin Tim pokušava saznati što se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokemon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. Nova TV donosi i TV premijeru filma iz 2019. godne - „Kralj lavova“. Priča nas vraća u afričku savanu gdje na svijet dolazi novorođeni lavić Simba. Simba idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolja koji ima druge planove.

FILMOVI NA DOMA TV-U

Blagdansko razdoblje na Doma TV-u donosi najljepše božićne obiteljske filmove i romantične komedije. Ususret Božiću, blagdanska idila započinje glazbenom komedijom „Božićna melodija“. Nakon što nevoljko napuste Manhattan, Kristin i njezina kći Emily nastoje se snaći u Kristininu rodnom gradiću. Uz pomoć učitelja glazbe i malo blagdanske čarolije, Kristin i Emily otkriju da je dom ondje gdje je srce.

Doma TV donosi i romantični film „Božić na narudžbu“ u kojem se arhitekt i božićni amater Steven nađe s obitelji za Božić te zadužuje koordinatoricu za odmor, Gretchen, da u njegov dom donese blagdansku radost. Gretchenin stručni božićni duh okuplja Stevenovu obitelj, ali nije očekivao da će ih ona i zbližiti.

Badnjak na Doma TV-u donosi nastavak najljepših blagdanskih filmskih naslova. Obiteljski film „Božićni rep“ donosi priču o dvoje samohranih roditelja koji se zbliže tijekom svađe oko psića kojeg svaki od njih želi pokloniti svojoj djeci za Božić. Gledatelji Doma TV-a će na Badnjak uživati i uz komediju „Božić vragolastog Denisa“ u kojem Denis daje sve od sebe kako bi gospodinu Wilsonu podario božićni duh, a Badnjak se nastavlja uz romantični film „Božić pod zvijezdama“. Radnja prati Nicka, koji uoči Božića ostaje bez svojeg unosnog posla pa počinje raditi kao prodavač božićnih jelki. Na badnju večer, gledatelje će uveseljavati romantična komedija „Božić na Aljasci“, u kojoj će se život poslovne žene neočekivano okrenuti naopačke kada naslijedi gostionicu na Aljasci, te komedija „Vilenjak“ koja je 2004. godine osvojila nagradu Golden Trailer i ASCAP te je nominirana za još sedam drugih nagrada, a govori o vilenjaku koji se ne može uklopiti u vilenjački svijet jer je tri puta veći od ostalih.

Božić na Doma TV-u nastavlja se filmskim naslovima kao stvorenima za uživanje s obitelji. Komedija „Savršeni Božić“ donosi priču o novo vjenčanom paru koji čekaju svoj prvi Božić kao muž i žena te pozovu svoje obitelji da proslave s njima. No, baš kada Steve dobije otkaz, Cynthia otkrije da je trudna te odluče ništa ne otkriti svojim obiteljima kako ne bi pokvarili slavlje. Gledatelji će Božić na Doma TV-u provesti i uz božićnu romantičnu komediju „Kraljević na dar“ koja podsjeća na bajku, a u kojoj ima kraljeva, kraljica i kraljevića, ali i jedna obična djevojka koja mašta o putovanjima. Božić se nastavlja uz obiteljski film „Božićni ugovor“ koji prati Jolie koja se grozi povratka u grad u kojem je odrasla kada sazna da će ondje biti i njezin bivši dečko koji ju je nedavno ostavio. Komedija „Fred Mraz“ donosi priču od Fredu Clausu koji je čitav život u bratovoj velikoj sjeni. Fred je pokušavao, ali nije uspijevao slijediti primjer koji je davao mlađi Nicholas. Unatoč protivljenju gospođe Mraz, Nicholas pristaje pomoći svojem bratu pod jednim uvjetom: da dođe na Sjeverni pol i zasluži novac radeći u Djedovoj radionici. Problem je što Fred nije materijal za vilenjaka, a kako je Božić sve bliže, Fred bi mogao ugroziti najsretniji blagdan godine.

Doma TV nastavlja širiti blagdanski duh i nakon Božića pa se tako spremaju brojni filmski naslovi poput romantične komedije „Čarobne božićne cipele“ te romantičnih drama „Božićna ruža“ i „Božić na planini“.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju