Nova TV za prosinac i nadolazeće blagdane gledateljima priprema brojne prigodne filmske naslove, zvučne filmske uspješnice i TV premijere.

'Čudesnog Spider-Mana' i 'Štrumpfova' do toplih blagdanskih filmova, svaki član obitelji moći će pronaći ponešto za sebe. Finale showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gledatelji imaju priliku pogledati u nedjelju 18. prosinca, a tog dana će na bini popularnog showa zavladati prava božićna atmosfera jer će nam kandidati za sam kraj sezone zasigurno otpjevati pokoju prigodnu pjesmu. Saznat ćemo tko je pobjednik/ca treće sezone najpopularnijeg glazbenog showa, ali i kojoj udruzi će njegova/njezina pobjeda osigurati glavnu nagradu Nove TV, donaciju od 40 000 tisuća kuna. Na Božić ćemo imati priliku prisjetiti se i najboljih transformacija sezone u posebnoj „best of“ epizodi.



U ponedjeljak, 19. prosinca, Nova TV će već tradicionalno uživo prenositi i humanitarni Božićni koncert 'Želim život' Zaklade Ana Rukavina. Tijekom blagdana, točnije 23. prosinca, gledatelji će nakon četveromjesečne avanture farmera saznati i tko je pobjednik pete sezone reality showa 'Farma', a imat će priliku i nastaviti pratiti događaje u Zlatopolju te se opustiti uz seriju 'Zlatni dvori'.



I kamere 'IN magazina' unijet će božićni duh u domove gledatelja i posjetiti neke od najvećih hrvatskih zvijezda te pokazati kako se blaguje i raduje u njihovim domovima. Poznate dame otkrit će omiljene slastice koje tradicionalno pripremaju svojim ukućanima u vrijeme Božića, a ekipa emisije podsjetit će gledatelje na najljepše hrvatske blagdanske običaje, pokazati tko izrađuje najljepše božićne jaslice i od kada se i kako u Hrvatskoj obilježava Štefanje. Ekipa IN magazina donijet će nam i modne savjete o tome kako zablistati u novogodišnjoj noći, a otkrit će nam i gdje će domaće zvijezde ući u Novu 2017. te će već tradicionalno gledatelje podsjetiti na najznačajnije showbizz trenutke godine na izmaku. U iščekivanju Badnjaka, 23. prosinca, gledatelji će imati priliku pogledati i specijal zabavno-glazbenog showa 'Petkom s Petkom', u kojem će gostovati ansambl hrvatskih narodnih plesova i pjesama LADO. IN magazin će i za Novu godinu pripremiti posebno izdanje emisije s brojnim gostima iznenađenja.

Gledatelji će u prosincu imati priliku pogledati i brojne hit filmske naslove, među kojima je i TV premijera akcijske komedije 'Ljudi u crnom 3', u kojoj će legendarni dvojac Will Smith i Tommy Lee Jones ovoga puta putovati kroz vrijeme. Nova TV je za ljubitelje romantičnih drama premijerno pripremila i hvaljeni film 'Ako ostanem' sa šarmantnom Chloë Grace Moretz u glavnoj ulozi, a za ljubitelje avantura tu je blockbuster 'Čudesni Spider-Man' u kojem Andrew Garfield preuzima ulogu sjajnog čovjeka-pauka. Gledatelji će se u blagdansko vrijeme također moći nasmijati do suza uz brojne komedije, među kojima je TV premijera 'Nevjerojatnog Burta Wonderstonea' s urnebesnim Steveom Carellom u glavnoj ulozi i 'Starci' sa zvjezdanom komičarskom postavom.



U program Nove TV stižu i prigodni božićni filmski naslovi za cijelu obitelj. Duhoviti Will Ferrell i simpatična Zooey Deschanel podsjetit će nas na važnost Božića u komediji 'Vilenjak', a tu je i popularan filmski duo u komediji 'Blesavi Božić Harolda i Kumara' koji će u svojem stilu doživjeti blagdanske zgode i nezgode. Reese Witherspoon i Vince Vaughn na Badnjak će se pokušati izvući iz obiteljske proslave Božića u komediji 'Četiri Božića', a svi uzrasti moći će uživati uz avanturu o spašavanju Božića, 'Djed Mraz 3: Odbjegli djedica', te doznati hoće li Scott ovoga puta zaista odustati od uloge Djeda Mraza, ili će ipak spasiti Božić od nestašnog rivala Jacka Frosta. Zabavu će nam na Badnjak donijeti i nastavak božićnog klasika iz osamdesetih, 'Božićna priča 2', uz koji ćemo se nasmijati blagdanskim mukama mladog Ralphieja, a Nova TV na Badnjak donosi i 'Nou', veličanstvenu ekranizaciju poznate starozavjetne priče o čovjeku odabranom da spasi čovječanstvo, sa zvučnom glumačkom postavom koja uključuje tri dobitnika Oscara - Russella Crowea, Jennifer Connelly i sira Anthonyja Hopkinsa, kao i posebnu poslasticu za najmlađe gledatelje, TV premijeru simpatičnih 'Štrumpfova' s Neilom Patrickom Harrisom u glavnoj ulozi.



Gledatelji će na Božić moći pogledati dirljivu komediju 'Pjesma anđela' koja će pokazati kako vratiti izgubljeni božićni duh, a zatim slijedi TV premijera animirane avanture 'Lego' u kojoj će glavni junak krenuti u misiju spašavanja Lego svemira od zlog tiranina. Nakon „best of“ epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Nova TV donosi romantičnu komediju 'Nedjelje kod Tiffanyja' s Alyssom Milano u glavnoj ulozi. Od ostalih prigodnih filmova u prosincu, Nova TV donosi i komediju 'Ništa poput praznika' uz koju će gledatelji imati priliku nasmijati se uz disfunkcionalnu portorikansku obitelj iz Chicaga, dok će nas 'Čarobna lista' podsjetiti koliko je važna nesebičnost i odanost obitelji. Zvjezdanu glumačku postavu koja uključuje Saru Jessicu Parker, Ashtona Kutchera, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Roberta De Nira i mnoge druge imat ćemo priliku gledati u romantičnoj komediji 'Sretna Nova godina'. Osim bogatog filmskog blagdanskog programa, Nova TV i ove godine donosi zabavnu novogodišnju emisiju 'I godina Nova 2017.', pa će gledatelji imati priliku dočekati 2017. godinu u odličnom raspoloženju uz pregršt humora i dobre glazbe.




FILMOVI NA DOMA TV-U:

Doma TV je također pripremila brojne filmske naslove koji će u prosincu zabaviti i male i velike gledatelje. Na Badnjak će gledatelji imati priliku pogledati hrvatski hit-film 'Izgubljeni princ' s Doris Pinčić i Ivanom Hercegom koji se temelji na uspješnoj seriji Nove TV, 'Larin izbor', a u kojem saznajemo mogu li Lara i Jakov iznaći snage i pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj. Isti dan gledatelji će na Doma TV-u imati priliku pogledati i topli obiteljski film 'Božić s Holly', kao i fantastičan film 'Povratak božićnog anđela' o božićnom anđelu Maxu. 'Malo drugačiji Božić' ispričat će nam priču o uspješnoj poslovnoj ženi koja dobije priliku živjeti novi, ispunjeni život, a obitelj Krank pokušat će izbjeći blagdanski stres u zabavnoj komediji 'Kako preskočiti Božić'. Doma TV će na male ekrane na Badnjak donijeti i film 'Kraljevski Božić' u kojem dvostruka dobitnica Zlatnoga globusa Jane Seymour glumi strogu kraljicu pred kojom se nova prinčeva zaručnica mora dokazati kako bi bila prihvaćena u kraljevsku obitelj, kao i romantičnu komediju 'Odmor u lisicama'.



Za sam Božić, Doma TV je pripremila TV premijeru spektakularnog filma dvostruko nagrađenog Oscarom 'Veliki Gatsby', u kojemu Oskarovac Leonardo DiCaprio i Carrey Mulligan tumače glavne uloge, a koji je snimljen pod redateljskom palicom neponovljivog Baza Luhrmana. 'Potraga za Djedom Mrazom' najmlađim će gledateljima donijeti priču o čarobnom psu koji pomaže Djedu Mrazu vratiti pamćenje, a gledatelji će na Božić imati priliku nasmijati se uz romantičnu komediju 'Božićna zbrka 2' te obiteljsku fantaziju 'Savršen Božić' koja će nam otkriti cijeli novi svijet koji se krije u naizgled običnoj snježnoj kugli. Gledatelji Doma TV-a moći će ispratiti Božić uz uzbudljivu bajku o čangrizavom bratu Djeda Mraza, 'Fred Mraz', te uz klasičnu komediju s legendarnim Chevyjem Chaseom, 'Najluđi Božić'. Ovoga prosinca, televizijske premijere animiranih filmova 'Štrumpfovi: Legenda o tajanstvenom jahaču' i 'Štrumpfovi: Božićna priča' razveselit će one najmlađe, a cijela obitelj imat će priliku uživati uz filmove kao što su remake Dickensova klasika 'Božić jedne dive'. Ben Affleck i Christina Applegate nasmijat će nas u komediji 'Kako preživjeti Božić', a od 30. prosinca do 1. siječnja gledatelji će imati priliku pogledati sva tri nastavka filmskog remek-djela Petera Jacksona, 'Gospodar prstenova' – 'Prstenova družina', 'Dvije kule' i 'Povratak kralja'.



Provedite najljepše blagdanske trenutke uz prigodni program Nove TV i Doma TV-a za cijelu obitelj!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju