Nova TV idućeg tjedna donosi sučeljavanja kandidata za gradonačelnike 4 velika grada – Rijeku, Osijek, Split i Zagreb – koji su prošli u drugi krug. Pitanja će im postavljati Mislav Bago!

Hrvatska je izašla na lokalne izbore, no prvi krug nije riješio pitanje gradonačelnika u četiri velika grada – Rijeci, Osijeku, Splitu i Zagrebu – koji se za pobjedu bore u nedjelju, 30. svibnja. Nova TV biračima donosi još jednu priliku da čuju što im kandidati, koji su njihovim glasovima dospjeli u drugi krug izbora, imaju za ponuditi.


Od ponedjeljka, 24. svibnja do četvrtka, 27. svibnja Nova TV svakoga dana točno u podne donosi sučeljavanje kandidata za gradonačelničke pozicije, a prvi su na redu kandidati za gradonačelnika Rijeke – SDP-ov Marko Filipović i nezavisni Davor Štimac. Sučeljavanja će se održati uživo u studiju pod voditeljskom palicom Mislava Bage, a bit će zanimljivo čuti čime će, u samom finalu utrke, javnost pokušati uvjeriti da baš oni zaslužuju njihov glas.

„U samom smo završetku utrke za lokalnu vlast. Sučeljavanja su prilika za naše gledatelje da, možda i zadnji put, čuju o stavovima i potezima koji će utjecati na njihov život u lokalnim sredinama. S druge strane, ovo je prilika i za kandidate da budu konkretni oko programskih planova koje će realizirati u naredne četiri godine. Sve oči sada su uprte u njih, bit će zanimljivo čuti čime će pokušati izboriti svoju dominaciju nad konkurentom“, najavio je voditelj debata na Novoj TV, Mislav Bago.

Sučeljavanja pratite uživo na Novoj TV i portalu DNEVNIK.hr od ponedjeljka, 24. svibnja do četvrtka, 27. svibnja u 12 sati, a njihove najvažnije dijelove i istoga dana u Dnevniku Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju