Sazanajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Kako bi finalizirao svoj novi veliki plan, Emir se odlučuje na posljednji potez koji će ostvariti na Kemalovim zarukama.



Asu proživljava najsretniji dan svog života, ali osjeća da se nalazi u Emirovoj sjeni.



Prije zaruka s Asu, Kemal se susretne s Nihan. Iako misle da je ovo trenutak da se oproste jedno od drugoga, sudbina ih više nikada neće rastaviti.



Kemalove i Asuine zaruke postaju novi okidač za Kemalovu i Nihaninu sudbonosnu ljubav. Na pomolu je snažan vjetar koji će donijeti veliku oluju.



Nihan se onesvijesti na Kemalovim zarukama. To u njoj potakne veliku sumnju i želi saznati zbog čega se onesvijestila.



S druge strane, i Emir je potresen jer ga muče ista pitanja kao i Nihan. Ako je Nihan trudna, rođenje djeteta imat će snažne posljedice kako za Emira tako i za Asu.



Došlo je vrijeme da se brat i sestra koji su zakleti neprijatelji ujedine u zajedničkoj borbi.



Za vrijeme Kemalovih i Asuinih zaruka policija uhiti Ozana i Zejnep koji zatim završe u pritvoru. Baš kao što je Emir planirao, Ozan je odveden na sud, nakon čega završava u zatvoru.



S druge strane, Emirov i Asuin odnos otvara niz pitanja u Galipovoj glavi. Kako bi dobio odgovore na svoja pitanja, Galip mora pronaći Hakija.

Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju