Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Kao najveći ispit Nihanine i Kemalove beznadne ljubavi odluka o Kemalu zapalit će požar iz čijeg će se pepela roditi ljubavnici.

Nihan dolazi do svoje kćeri Deniz. Dok Emir smatra kako mu se Nihan predala te kako iznova uspostavljaju ravnotežu, ne zna za njezin dugoročni osvetnički plan.



Dok Nihan nastoji držati kćer podalje od svake opasnosti, započinje rat čije su bojišnice vrlo jasne. Iako tvrdi da u tom ratu neće dopustiti da joj Kemal pomuti misli, vrlo joj je teško objasniti srcu da se treba držati podalje od njega.



Nakon što je izašao iz zatvora, Kemal priprema arenu kako bi se suočio s istinskim neprijateljem.



Svaki put kad ugleda Nihan prisjeti se kako zidovi koje je podigao oko srca nisu neprobojni. S druge strane, Zejnep prima prvi udarac zbog pomaganja Emiru iz posve neočekivanog pravca.



Dok se nastoji nositi s novim problemima i osjećajima prema Emiru, inspektor Hakan koji se pred njom pojavi gurnut će Zejnep daleko unazad, u grižnju savjesti zbog njezine prošlosti s Ozanom. Naime, Hakan u rukama ima važan “dokaz” povezan s danom kad je Ozan umro.



Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju