Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Vijest o Kemalovu i Nihaninu nestanku ubrzo se proširi i među njihovim obiteljima. Lejla dojavljuje tu vijest Husejinu i Fehime. Trudi se kako bi Kemalovi roditelji razumjeli zbog čega je donio takvu odluku. Vildan i Onder primijete da nema ni Ozana, što im predstavlja dodatni šok.

Dok Emir sumanuto posvuda traži Nihan, ona je sretnija nego ikad prije. Kemal je ipak u stanju pripravnosti jer zna da ih Emir neće tek tako pustiti. Vrijeme teče brže nego što se Kemal nadao i to je jedino što ga priječi da uživa u sreći s Nihan.

Nihan pršti od sreće, ali je u isto vrijeme jako zabrinuta. Dok pokušava srediti obiteljsku situaciju, Asu saznaje za Kemalov odlazak, što je potpuno slomi. Kemal daje sve od sebe kako bi odagnao Nihaninu zabrinutost.

Usprkos svim svojim strahovima, Nihan je svjesna da proživljava najljepše trenutke u životu. Emir pak zapada u sve veći očaj. Sve metode koje iskušava kako bi pronašao Nihan i Kemala padaju u vodu.

Ostalo je još malo vremena do Kemalova i Nihanina odlaska u inozemstvo gdje će živjeti u slobodi. Odbrojavaju sate i minute do trenutka kad će se potpuno riješiti Emira. Međutim, pojavljuje se jedna neočekivana zapreka koju moraju svladati kako bi uspjeli u svom naumu.


 

Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju