Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Dok Kemal i Merdžan zastupaju mišljenje da je za otkrivanje istine potrebno nastaviti dugotrajniji i strpljiviji proces istrage, Nihan nema strpljenja za to.



Planira se suočiti s Asu u vezi s Ozanovim ubojstvom. Prema njezinu planu, jedini Asuin spas je da prizna istinu.



Emir pritisne tipku za pokretanje plana koji će Tarika izvući na dvoboj. Kemal se počinje boriti sa sumnjama u Tarika koje su se pojavile u njegovoj duši. No Kemal više ne može podnijeti ni gubitak brata ni da je ni minute razdvojen od Nihan.



U trenucima kad se Kemal zatvara u sebe, Nihan i njezina ljubav će i dalje biti njegovo utočište.



Merdžan u istrazi okrenutoj k Asuinoj prošlosti pronalazi vezu između Tarika i Asu. Taj važni dokaz promijenit će sve odnose snaga. Kad se Merdžan nađe na vatrenoj liniji, za Tarika počinje odbrojavanje.



Tarik povlači posljednji potez do karte spasa koja će mu pomoći da se izvuče iz te spirale.



Zejnep saznaje spol djeteta i nalazi se s Emirom kako bi s njim podijelila tu vijest. Kad se tom susretu pridruži neočekivani gost, za Zejnep počinje unutarnji rat koji će promijeniti sve odnose.



Rat će dovesti do toga da će Emiru postaviti uvjet da se vjenča s njim u zamjenu za to da se ne vjenča s Hakanom.



Kad se sva magla koja se nadvila nad Ozanovo ubojstvo u potpunosti rasprši, Nihan i Kemal susrest će se s najvećim šokom u svojim životima.



Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju