Tko će prvi doći do dokaza o noći koja je promijenila sve?

Ovih dana u napetoj turskoj uspješnici 'Bit ćeš moja', situacija se zahuktava za gotovo sve omiljene likove. Gledatelji su tako mogli vidjeti na koje su nove tragove naišli Kemal i Nihan u potrazi za istinom o noći koja ih je razdvojila te im potpuno promijenila živote.

Emir je naivnoj Zejnep pokazao svoje pravo lice i ostavio je u patnji, no izgleda da podcjenjuje svoju žrtvu pa ipak ne očekuje osvetu koju planira Kemalova sestra, odlučna da se pravda zadovolji.

Mlada glumica Hazal Filiz Kučukose, koja tumači Zejnep Sojdere, jednom je prilikom ovako komentirala svoj lik: „Ona je težak lik, energična je, živopisna i ima previše karakternih preobražaja. Uvijek je na rubu. Ako pretjera, onda je komična. Ako se povuče, onda njezin lik ne dolazi do izražaja. Na početku bila sam skeptična hoću li biti odmjerena u tim karakternim specifičnostima, ali kako nastavci serije odmiču, tako sam počela sve više uživati u Zejnepinu liku. Što više dobivam pohvale, to mi se više čini da sam na pravom putu.“

Dok Zejnep provodi svoj plan u djelo, trag koji su Kemal i Nihan pronašli ulazi u Emirov radar, pa počinje utrka – tko će prije pronaći Karen, djevojku sa snimke? U nastavcima koji nas očekuju do kraja tjedna doznat ćemo tko je pobjednik ovog opasnog natjecanja te kome će Karen dati odgovore na pitanja o zlokobnoj noći. Gledatelji će moći vidjeti i na što je sve Zejnep spremna kako bi se uvukla u Emirov život, ali i čime će Emir još jednom razbjesniti Kemala! 

Dramsku seriju 'Bit ćeš moja' od ovoga tjedna gledajte od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju