Serija 'Bit ćeš moja' osvojila je nagradu u kategoriji Najbolja telenovela.

Na svečanoj 45. dodjeli nagrade International Emmy turska dramska serija ''Bit ćeš moja'' (Kara Sevda) osvojila je nagradu u kategoriji Najbolja telenovela.



Serija koju producira Ay Yapim prva je turska produkcija koja je osvojila ovu prestižnu nagradu. Redatelj serije Hilal Saral, scenarist Burcu Görgün Toptaş i direktor produkcije Ay Yapım Kerem Çatay primili su nagradu na svečanoj ceremoniji u New Yorku. Seriji ''Bit ćeš moja'' konkurirala je kanadska serija 30 Vies: Isabelle Cousineau (30 lives), te brazilske produkcije: Totalmente Demais (Total Dreamer) i Velho Chico (Old River).

Glavne likove u turskoj uspješnici utjelovljuju glumačke zvijezde Burak Özçivit kojeg smo zavoljeli u liku Kemala, Neslihan Atagül kao Nihan, a Kaan Urgancıoğlu kao glavni negativac Emir.

U Hrvatskoj seriju ''Bit ćeš moja'' svakodnevno prati više od 514 tisuća gledatelja, a serija ostvaruje 36,6 posto udjela u gledanosti.

Serija je osim u Hrvatskoj gdje ju gledatelji prate u programu Nove TV, emitirana i diljem svijeta, u više od 60 zemalja.

Serija ''Bit ćeš moja'' je osim u Hrvatskoj gdje ju gledatelji prate u programu Nove TV, emitirana i diljem svijeta, u više od 60 zemalja. Seriju na Novoj TV svakodnevno prati više od 514 tisuća gledatelja, a ostvaruje 36,6 posto udjela u gledanosti.*

Izvor podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina: 4+
Razdoblje: 12. 6. - 15. 11. 2017.


Omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju