Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Nakon snimke koja mu je servirana Emir želi spriječiti Nihanin odlazak, no Nihan je uporna u svojoj odluci da ga ostavi. Zajedno s Kemalom čini prvi korak u procesu kojime će završiti tu igru, no Emir malom smicalicom podsjeća Nihan na obveze. Nihan je potresena, no ovaj put unatoč obitelji ne skreće sa svoga puta. Želi svima dokazati Ozanovu nevinost.

 Dok Emir traži način da u potpunosti spriječi Nihan, njegov odnos s Kemalom još se jače zaoštrava. Nihan i Kemal kao da su preporođeni nadom u dan kada će biti zajedno. Najveća im je potpora opet Lejla, no i ona je napeta zbog toga što bi im Emir bio kadar učiniti. Dok Kemal s jedne strane i dalje traži tko je ucjenjivač, Emir stvara pritisak Tufanu kako bi saznao nešto o bratu. Dok Emir ne bude siguran u činjenice, Tufana očekuju teški trenuci.

Galip je pak i dalje bijesan na Kemala jer je razotkrio obiteljske tajne. U bijesu će se okomiti na Kemalovu obitelj. Kad Nihan kaže da se želi rastati od Emira, u kući nastane veliki skandal. Dok Ozan Nihan odlučno okrene leđa, Zejnep postaje još više znatiželjna u vezi velike obiteljske tajne. Kad se poželi približiti Emiru, on je nije u stanju ni primijetiti. Zejnep još jedanput shvati da će izgubiti Emira ako Nihan ode.

Baš kao Nihan, i Kemal se priprema za dan kada će biti zajedno. Asu to primijeti i uhvati je panika, pa utjehu potraži kod Fehime. Spremna je učiniti sve kako bi ih spriječila.


 

Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju