Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Kemal iza posljednjih vrata koja otvara kako bi se suočio s Ozanovim ubojicom nalazi Zejnep koja se bori sa smrću.Kemal joj u zadnjem trenutku spašava život, u zadnji trenutak se vraća s praga gubitka sestre i suočava se s tom boli. No pred njim je još jedno veliko pitanje koje zahtijeva odgovor. Na pragu je odluke koja bi mogla skončati u ponoru.Na Nihanin hrabar istup na konferenciji za tisak Emir odgovara istom mjerom. Izjavljuje da će se uskoro rastati.

Nihan zna razlog koji leži u pozadini tog Emirova istupa, no ne uzmiče. Emir koracima koje je učinio kako bi se razračunao s Nihan pridodaje još jedan.Sasvim nova informacija koju će dobiti od Hakana mijenja Kemalov pogled na Ozanovu smrt.

Za to vrijeme Nihan otkriva razlog zašto je Kemal izbjegava: Zejnep. Ozanovo će ubojstvo biti najteže premostiva linija kušnje između Nihan i Kemala.Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju