Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Dok dvoje nesretnih ljubavnika svim snagama nastavljaju borbu s upornim neprijateljima, Emir će dokazati kako lako može dovršiti taj rat.



Dok Kemal i Nihan uživaju sa svojom kćeri nakon što su ponovno zajedno nakon puno godina, Asu stavlja zadnji potpis na Emirov plan da strpa Nihan u zatvor.



Nihan je privedena jer je pokrenula rudarske radove bez dozvole. Svi dokazi upućuju na Nihan, a Kemal samo razmišlja kako je spasiti. Odluči početi od najslabije karike u zavjeri.



Emir povisuje uloge dok ide prema sigurnoj pobjedi. Pogreška koju će Asu počiniti iz bijesa otvorit će Kemalu vrata spasa za Nihan.



Nihan je u pritvoru potresena dokumentom o gubitku Deniz koji joj stiže od Emira. No ipak se ne povlači. Uzvratit će Emiru.



Dok se Kemal bori da spasi Nihan, Lejla i Ajhan slučajno će doći do jedne od najmračnijih tajni holdinga Kozdžuoglu. Nisu svjesni da razotkrivanje te tajne nosi i smrtnu opasnost.



Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju