Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Kad se Nihan vrati Emiru, čeka je još teži život ispunjen strogim pravilima. No unatoč svim zabranama, prvom prilikom odjuri Kemalu. Kad ga Nihan stavi pred gotov čin, ni Kemal se ne može protiviti. U satima koje će provesti jedno uz drugo najteža borba bit će im ona s vlastitim strastima.

Emira izludi kad posvjedoči Nihaninoj i Kemalovoj ljubavi koja ne poznaje zapreke. Postaje rob svog bijesa i donosi jednostranu odluku. Prekinut će prisilni brak na papiru s Nihan i postati će pravi par.

Kad se Kemal nađe pred Emirom kako bi ga zaustavio u namjeri da naudi Nihan, Nihan pronalazi opasan način da se izvuče iz škripca u kojem se zatekla. I Kemal i Emir posve su izbezumljeni kad saznaju da se Nihan bacila s balkona.

Kemal, Emir i cijela obitelj žure se u bolnicu. Dok se Nihan bori za život, Kemal je odlučan u namjeri da uđe u njezinu sobu. Emir bespomoćno čeka Nihanin povratak među žive.

Istodobno, u novinama se pojavljuje vijest o Kemalovoj i Nihaninoj zabranjenoj ljubavi. Ubrzo i novinari saznaju za Nihaninu nesreću te pohitaju ispred bolnice kako bi pratili razvoj događaja. Svi mediji bave se pitanjem jesu li novinske objave o prijevari natjerale Nihan na pokušaj samoubojstva ili je samo riječ o nesretnom slučaju.


 

Kemal nije samo tužan zbog pomisli da bi mogao izgubiti Nihan nego je i utučen i bijesan. S druge strane, Emir je pun srdžbe jer smatra da je Kemal odgovoran za sve što trenutačno proživljava. Naposljetku gubi kontrolu i sav svoj bijes iskali u policijskoj stanici.

Kemal nimalo ne gubi nadu da će se Nihan probuditi. Čvrsto odlučuje da je više neće pustiti ni blizu Emira.

Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju