Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Kad otkriju čvrst dokaz vezan uz ucjenjivača, Kemal i Nihan se nađu na pragu nove odluke. U istom trenu netko zakuca na Emirova vrata. Za jednu od dvije strane svanut će novi dan, a za drugu će to biti glasnik tame koja dolazi. Pismo koje je stiglo od Emirove sestre Asu na Kemala ima očekivani utjecaj i Kemal prekida istragu koju je započeo.

Emir pak zahvaljujući poruci ostavljenoj pokraj njegove majke shvaća da su njegova sestra i ucjenjivač ista osoba i njegovo se neprijateljstvo udvostručuje. S druge strane, što je više Asuinih pitanja o prošlosti odgovoreno, to je tajno ime koje stoji u pozadini te osvetničke pustolovine sve bliže razotkrivanju.

Dok Nihan i Kemal broje dane do trenutka kada će biti zajedno, Emir se dočepa svih snimki „one noći“ i odnosi snaga opet će se izokrenuti. Emir će uz veliku predstavu dokazati da je Ozan stvarno ubojica.

Kad se otkrije da je Ozan ubojica, Kemal i Nihan dožive veliki šok i tugu.


 

Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju