Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Emir ne gubi vrijeme da se osveti za „lekciju“ koju mu je Kemal večer ranije održao putem Nihan. Na nišanu mu se nalazi cijela Kemalova obitelj.



Emir svakim potezom osigurava bolju poziciju. S druge strane, bilježnica koja predstavlja dokaz vječne veze između Kemala i Nihan pada u ruke jednoga od Sojderea.



Nakon svega što će se dogoditi, postat će jasno da je ta bilježnica, koliko je dokaz vječne veze između Kemala i Nihan, ujedno linija između Kemalova života i smrti.



Kad Nihan primijeti da bilježnica nije kod kuće, na jednoj strani straha koji će doživjeti nalazit će se život njezine kćeri, a na drugoj život muškarca kojeg voli.



Nihanina i Kemalova istraga postaje intenzivnija s ciljem da se domognu konkretnog dokaza koji dokazuje da je Ozan pao žrtvom ubojstva.



Kad Kemal sazna da je istraga ubojstva Nihan odvela do Zejnep, primjetit će veliku prazninu koju je Nihan ostavila za sobom.



Kemal i Nihan će na svakom koraku koji će od sada učiniti u Emirovoj sjeni morati biti vrlo oprezni. Kemal na bolan način saznaje koliko je daleko Emir spreman ići kako bi ga zaustavio.



Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.





 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju