Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Kad Kemal pred sobom ugleda Nihan čim je zakoračio u slobodu, navlači na sebe oklop koji naziva “osveta”.



Ne znajući za jedinu istinu koja će probiti taj oklop, za svoju kćer Deniz, svaka strijela koju ispali zabit će se u njega.



Nihan je, unatoč svemu, svjesna da je Kemal jedina osoba koja će moći stati pred Emira i spasiti njezinu kćer.



Bez obzira na to koliko rat među njima bio žestok, Emir je svjestan da se Kemal i Nihan isprepleću i kad su neprijatelji i kad su odvojeni. Zato započinje pomno osmišljenu igru preko Deniz kako bi Nihan uhvatio bespomoćnu.



Već prvog dana za Kemala nastupa vrijeme kad će tražiti da mu se polože računi za proživljenu nepravdu i bol. Kemalovi napadi koji slijede jedan za drugim stalno navode na promjenu mišljenja.



Kad se nakon nekoliko mjeseci Nihan i Kemal sretnu na brdu gdje su puštali zmajeve, doći će do suočavanja čiji će utisak još dugo trajati.



Minula godišnja doba nisu samo uvećala laži u koje su Nihan i Kemal sami sebe uvjeravali nego su i gurnula njihovu ljubav negdje u dubinu. Njihova ljubav koju je izoštrilo vrijeme sad je oružje koje drže upereno jedno prema drugome.



Karta na koju će Kemal odigrati postavlja njegovo srce za metu jednako kao i Nihanin ponos. Nihan je za život svoje kćeri suočena s najtežom i najbolnijom odlukom u životu.



Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju