Sazanajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Emirova i Ozanova obitelj i njihovi odvjetnici angažiraju se kako bi ih izvukli iz zatvora.

Za Ozana počinju teški sati s kojima se jako dugo izbjegavao suočiti. Emir se iza zatvorskih rešetaka zaklinje na osvetu. Prva osoba s kojom će se pozabaviti kad izađe iz zatvora jest njegova sestra. Ako se Asu želi spasiti, mora uzeti USB od strica.

Kemal zna da je neizbježna posljedica onoga što je učinio Nihanin bijes s kojim će se morati suočiti. Dok stoji gnjevno ispred Kemala, Nihan ga traži obrazloženje za ono što je priuštio njezinu bratu, osobi do koje joj je najviše stalo u životu. Koliko god joj Kemal pokušavao objasniti da je njegov jedini cilj bio natjerati Emira, a ne Ozana i Nihan da plate cijenu, čini se da Nihanin bijes i razočaranje neće lako nestati.

Asu zna da je samo pitanje vremena kad će Emir izaći iz zatvora. Jedini spas od Emira jest Kemal. Iako se odlučuje skloniti kod njega, Asu je zapravo svjesna onoga što je čeka. Sve dok se ne dočepa USB-a, u opasnosti je da padne u Emirove ruke.

Ozan u zatvoru provodi veoma teško razdoblje. Zejnep pak prate Nihanini sumnjičavi pogledi. Nihan je ovaj put upornija u namjeri da raščisti svoje sumnje u vezi sa Zejnep. Zejnep se iz Nihaninih šaka izvlači zahvaljujući Asu.





Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju