Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Nihan organizira Emiru rođendansku zabavu iznenađenja.



U noći organizacije zabave Kemal dolazi nepozvan u kuću Kozdžuogluovih s drugim planom. Sad će svaki trenutak u kojem se susretnu Nihanini i Kemalovi pogledi biti i ispit koji će polagati pred glasom svojih srca.



Odnosi između Asu i Tufana koji ih vežu odanošću bit će poljuljani do temelja vrlo silovito krizom. Asu gura Tufana daleko od sebe.



Tufan na Emirovoj rođendanskoj zabavi iznenađenja kreće u akciju kako bi netko platio zbog te odluke.



Emirova rođendanska zabava noć je kad će Kemal moći razmrsiti vrlo velik čvor u svojoj istrazi. Zataškani dokaz od životne važnosti vezan uz Ozanovu smrt bit će dovoljno jak da ponovno spoji Nihan i Kemala.



Istine koje Zejnep krije opasne su poput mine koja samo čeka da je netko nagazi.



Zbog snimke koju je poslušao preko telefona, Kemal shvaća da Ozanova smrt nije bila samoubojstvo nego ubojstvo. Raskrinkati tu istinu njegov je dug prema Nihan i vlastitoj savjesti.



Kemalovo prvo polazište jest prisilno Zejnep.



Galip je nemiran zato što su dionice koje pripadaju grupi Kozdžuoglu prepisane na Nihan, pa joj postavlja zamku kako bi Emiru otvorio oči.



Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.





 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju