Sazanajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

 Nihan i Lejla pripremaju se kako bi organizirale dobrotvornu večer.

Ona će biti povod ne samo novom susretu Kemala i Nihan nego i susretu Kemala i Emira. Zejnep se sklonila kod Kemala kako bi izbjegla Emirovu odmazdu. Smišlja novi grandiozni plan kako bi se vratila kući. Odlučuje premostiti svu sumnju i pritisak koji se na nju vrši.

Prva osoba na kojoj iskušava svoj plan jest Vildan. Potom u ostvarenje svoga plana uključuje Ozana. Emir iskorištava sve svoje veze kako bi pronašao brata. Jedan iznenadni telefonski poziv predstavlja korak do pronalaska njegova brata. Dobrotvorna večer za sve će uzvanike biti prekretnica. U toj će večeri Kemal finalizirati svoju akciju.

Napokon se počinje bistriti mutna voda u kojoj su godinama bile zarobljene tajne vezane za onu kobnu noć. Nihan nikada nije bila ovoliko ljuta na Kemala zato što je povukao prvi potez. Kemal tvrdoglavo čeka rasplet događaja uvjeren da će pravda napokon sustići Emira i Ozana.

Asu je najmanje uzrujana viješću o Emirovu i Ozanovu uhićenju. Više od nje uzrujan je Haki kad je neočekivano zatekne ispred sebe.

Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju