Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Kemal se daje u istraživanje identiteta njegovog brata. Nihan potajno kreće istraživati „onu noć“. Odlučna je u namjeri da pronađe snimku koju je spomenuo Taner.

No Kemalovi i Nihanini putovi uskoro se opet isprepleću. Tajna koja ih je razdvojila ujedno je i spona koja ih u sadašnjosti veže. Ne mogu se razdvojiti čak ni da to žele.

Onder je odlučio rastaviti se od Vildan. Dok Emir pati od rastrojenosti uzrokovane time što je prvi put u životu izgubio svu kontrolu i ravnotežu, Zejnep je odlučna u namjeri da tu rastresenost iskoristi u svoju korist. Potpora koju Zejnep dobiva od Asu potiče je da postupa hrabrije.

Novi događaj koji se dogodi između Emira i Zejnep znak je početka promjena odnosa snaga unutar kućanstva. Paket koji u tom trenutku stigne Nihan promijeni sve Kemalove i Nihanine planove.

Taj paket Nihan i Kemalu obećava ključ slobode. Zajedno čine korak nakon kojega nema povratka kako bi zasnovali zajedničku budućnost.

Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju