Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Nihan sve više sumnja u Zejnep. Iako je sve bliže tomu da je ponovno pridobije, Emir je u strahu da bi mogao izgubiti Nihan jer joj Zejnep sve više privlači pozornost. Na pragu je da raskine obećanje koje je dao Zejnep.
 

Kemala uznemiruje biti u blizini Nihan. Teško obuzdava svoj bijes prema njoj. S druge strane, Nihan mora gledati Kemalovo i Asuino zbližavanje koje je neizbježan ishod situacije. 

Dok Emir tjera Nihan da igra igru uspješnog braka, na kraju dana Kemal će potrošiti sva pitanja koja ima u vezi s njihovim brakom.

Emir donosi konačnu odluku u vezi sa Zejnep. Zejnep za pomoć može tražiti samo Kemala. Istodobno, Emirov i Nihanin dan kreće u sasvim drugom smjeru. Ne znajući kakva ih opasnost čeka, kreću prema zamci u kojoj će im ruke biti svezane.


Dok se Kemal utrkuje s vremenom pokušavajući doći do svoje sestre, Emira više ne muči kako će osvojiti Nihan, nego kako će održati oboje na životu.
 


Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju