Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Vildan će se pomiriti sa Zejnepinim roditeljima i organizirati večeru kako bi svi proslavili skorašnji dolazak Zejnepina djeteta. Iako u početku odbijaju doći na večeru, Husejin i Fehime pokleknu zbog kćerine trudnoće. Žele da se večera organizira pod jednim uvjetom. Ne smije biti u vili Sezinovih, nego u njihovu skromnom domu, a na večeri ne smiju prisustvovati Nihan i Emir. Vildan pristaje na uvjete.

Kemalova je istraga u tijeku. Za to vrijeme Nihan se drži svoga dogovora s Emirom i igra igru kako bi sačuvala Kemalu život.

Emir na čudnovat način saznaje za večeru i smišlja kako da njihovu igru učini još uvjerljivijom. Nihan, koja nikad nije bila poželjna gošća u Kemalovoj kući, mora se suočiti s cijelom Kemalovom obitelji, Lejlom, Asu i Kemalom. Ovo je najteža igra koju je dosad morala igrati. Nihan tijekom večere otkriva jedan propust pa se susretne s Kemalovom reakcijom koju nimalo nije očekivala.

Zejnep je uhvaćena u Emirovoj spavaćoj sobi. Stjerana je u kut jer mora odgovarati na Nihanina, a zatim i na Kemalova pitanja. Neće joj biti lako izvući se iz te situacije kao što je dosad uspijevala. Dok se još oporavlja od šoka koji mu je priuštila Zejnep, Kemal je posve smeten kad zatekne Nihan i Emira u istoj sobi. Njegovo povrijeđeno srce u potpunosti obuzima bijes.



U međuvremenu, Lejla želi stvoriti nove perspektive za Kemala. Smatra da Kemal mora okrenuti svoj obraz i srce u drugom smjeru. Onder je zabrinut za kćer. Želi maknuti Nihan što dalje od Emira i približiti je Kemalu. Kreće u akciju kako bi proveo svoj plan. Nihan ostvaruje proboj u svijetu biznisa.

Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju