Murat, Faruk, Osman ili Fikret, tko vam je najdraži?

 Okorjelom neženji Faruku život se promijenio kada je upoznao Sureju. Farukov izgled očito prati njegovo životno stanje, pa smo ga tako dok je bio crn gledali kao zajubljenog i pomalo zaigranog bogatog nasljednika koji se nije bojao pokazati svoju čvršću stranu. No, nakon prekida sa Surejom 'čvrsti Faruk' pokazao je koliko je zapravo ranjiv. Ljubavni krah odrazio se kako na njegovo emocionalno, tako i na fizičko stanje - pustio je bradu i posijedio. U našoj anketi pokazali ste da vam se ipak više sviđa sa novom frizurom.

Fikret je oduvijek bio u sjeni uspješnog starijeg brata i nikad se nije mogao pomiriti s tim. Fikret je nakon bratova vjenčanja završio s Ipek u koju je ludo zaljubljen. No činjenica da ga Ipek nimalo ne voli pošteno će slomiti njegov i tako slab karakter. U zadnje vrijeme Faruk je pokazao interes prema svojoj tajnici, a što će biti s njih dvoje ostaje nam za saznati u novim epizodama.

Osman je principijelan, iskren, zatvoren i nježne prirode. U konaku u kojemu skandala nikada ne nedostaje, uvijek je birao  Surejinu stranu, a Esma je i saznala zašto to radi. Kako je se Ozan nositi sa svojim osjećajima saznat ćemo uskoro.

Murat je najmlađi od braće Boran. Živahni je obješenjak koji živi iz dana u dan i nema nikakvih briga. Iako je uvijek za leđima osjećao majčinu snagu, naučit će o životu, pa makar i pomalo teškim putem. Njegov odnos s Bade iz dana u dan napreduje.


 

Tko vam je najdraži?

glasova:


 

Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju