Svaka je vrlo različita, no ipak jedna stvar im je zajednička - svaka je snažna na svoj način...

O muškarcima omiljene serije 'Istanbulska nevjesta' pričalo se mnogo, no, ono što se ne smije zaboraviti jest da je upravo svaki ženski lik snažan na svoj način. 

Sureja

Sureja, koja je u djetinjstvu izgubila obitelj, svojom opojnom ljepotom, snažnom osobnošću i čvrstim nastupom odmah privlači pozornost na sebe. Surejin se skromni život u potpunosti mijenja kad se na prvi pogled zaljubi u Faruka Borana.

Međutim, njena opojna ljepota upotpunjena je izrazitom karizmatičnošću i hrabrošću. Sureja bez oklijevanja svima govori istinu, no isto tako je u trenutcima kad je bilo najpotrebnije bila glas razuma i velika potpora. 

Esma


 

Nakon suprugove smrti, gđa Esma se posvetila svojoj četvorici sinova. Esma nerado prihvaća nove ljude u svoj život, no dolaskom Sureje u njenu obitelj, to se promijenilo. Esma je, vodeći se Surejinim primjerom, srušila strogi zid oko sebe i ponovno pustila ljubav u svoj život. 

Bade

Mlada djevojka koja se brine za poslove u kući. U početku je bila pomalo naivna i platonski zaljubljena u Murata, no to se sve promijenilo kada je upoznala Sureju koja ju je naučila pravim vrijednostima u životu. Poteškoće s kojima se susrela zbog te ljubavi učinile su ju nježnijom.

Senem

Surejina teta. Ona je neuobičajen karakter koji dane provodi izležavajući se pred televizijom i ni pred kime ne pazi na riječi. Zajedno s Akifom čini neodoljivu kombinaciju smijeha i ljubavi. Velika je potpora Sureji. 

Esra

Esra je lik koji od početka nije dobivao mnogo simpatija, no kako je vrijeme odmicalo tako smo sve više postajali svjesni njene dobrote i neiskvarenosti. Esra je oduvijek gajila brižne osjećaje prema Fikretu koji u posljednje vrijeme postaju sve jači i jači. 

Dilara

Dilara je žena koja nas uči što znači voljeti nekoga više od sebe. Iako je mnogo toga prošla kako u djetinjstvu tako i u odraslom životu, snažna je i neovisna osoba koja zna kada se treba zauzeti za sebe i za koje se stvari vrijedi boriti. 

Begum

Iako je njen odnos s Farukom bio izrazito kompliciran te u nekim trenutcima nije ni sama znala što želi u životu, ne može se poreći da u sebi nosi toplinu i dobrotu. Njen odnos i briga prema sinu je nešto iz čega svaka majka može ponešto naučiti. Također, neporecivo je da je Begum odgojila prekrasnog sina kojem nikad nije nedostajalo ljubavi. 

 

Tko je vaša miljenica?

glasova:



Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju