Ne propustite veliko finale druge sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV i saznajte tko će biti pobjednik!

Jedanaest nedjeljenih večeri Luka Bulić, Saša Lozar, Ivan Šarić, Dušan Bućan, Maja Šuput, Renata Sabljak, Maja Posavec i Ivana Marić beskrajno su zabavljali gledatelje svojim nevjerojatnim transformacijama i sjajnim nastupima. Ove nedjelje, četvero najboljih, Saša, Luka, Renata i Maja Šuput borit će se za laskavu titulu najboljeg imitatora druge sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Saša Lozar, u prošloj epizodi uvjerljivo je odnio pobjedu kao Aretha Franklin te tako pretekao Luku Bulića i Renatu Sabljak po ukupnom broju bodova iz proteklih emisija.


Ove nedjelje prvo mjesto branit će kao Beyonce s pjesmom 'Sweet Dreams'. „Kad je stala gljiva na Beyonce, prva osoba koja mi je pala na pamet je bio Mario Petreković!“ prisjetio se Saša svoje prve reakcije, ali i Marijeve transformacije u veliku divu. „Teško će biti to napraviti nakon Petrekovića.“ u strahu je Saša te zaključuje: „Beyonce je još samo jedna točka na i.“


Nakon talijanskog slavuja Luciana Pavarottija, koji mu je donio i pobjedu u devetoj emisiji, u finalu Luku Bulića očekuje još jedna izvedba na talijanskom jeziku. Ovoga puta Luka postaje romantični Eros Ramazzotti, a pjevat će pjesmu 'Fuoco nel fuoco'. „Ako mene uspiju tako lijepim napraviti, to će biti prvi put u životu da sam tako crn i lijep. E ovo je izazov!“ kazao je Luka i dodao: „Probat ću začepiti dišne putove ne bi li dobio taj njegov glas.“


Pravi tulum u finalu napravit će Renata Sabljak čija će točka u liku pjevačice grupe The Pointer Sisters uključivati i najveći broj plesača na sceni. „Ja se nadam da ćemo mi napraviti jedno malo kazalište i jako se veselim tom nastupu.“ kazala je Renata koja će izvesti pjesmu 'I'm So Excited'.


Lizanje čekića i ljuljanje na kugli samo su neki od momenata koji Maju Šuput očekuju u finalu, a transformirat će se u američku pjevačicu Miley Cyrus. „Baš lijepo Majo, od svih žena dobila si najveću budaletinu, ali pjesma je top.“ našalila se Maja koja je sretna što će nakon toliko muškaraca u finalu biti žena, a izvest će pjesmu 'Wrecking Ball'. „Mislim da kad me zamahne ova kugletina, moglo bi tonova biti po cijeloj dvorani!“ kazala je Maja koju je malo strah čekića i kugle, no jako se veseli ovoj transformaciji i zaključuje: „Ovo je show, koga briga više za pjevanje! Otpjevali smo sve, sada ćemo se skidati i visiti po kugli!“


Osim četvero finalista, Ivana Marić, Maja Posavec, Dušan Bućan te Ivan Šarić nastupit će u revijalnom tonu, a njihov posljendnji nastup u showu vidjet ćemo kao duet. Tako će Ivana i Maja utjeloviti švedsku grupu ABBA, a Dušana i Ivana gledat ćemo kao Dražena Zečića i Anđelu.

Što mislite tko će biti pobjednik druge sezona showa Tvoje lice zvuči poznato?

glasova:


Ne propustite veliko finale druge sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

 

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
Službena stranica Tvoje lice zvuči poznato
Facebook
Twitter
Instagram

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju