Pročitajte sve što niste znali o Benu Afflecku i njegovom utjelovljenju Batmana

Po prvi puta zajedno, borba ovih superheroja ostavit će vas bez daha u filmu “Batman V Superman: Zora pravednika redatelja Zacka Snydera. Jedne od najprepoznatljivih superheroja DC Comicsa Batmana i Supermana utjelovili su Ben Affleck i Henry Cavill. Izlaskom filma 2016. godine najviše burnih reakcija izazvao je Ben Affleck zbog uloge Batmana.

 

Donosimo vam 5 stvari koje niste znali o Benu Afflecku i njegovom utjelovljenju Batmana.

1. Za ulogu Batmana Ben Affleck dobio čak deset kilograma mišića
Nakon što je Affleck dobio ulogu Batmana, odmah sljedeći dan otišao je u teretanu i praktički iz nje nije ni izlazio do završetka filma. Afflecku su se naporni treninzi isplatili, nikad nije bio u boljoj formi. Dobio je čak deset kilograma mišićne mase i imao je samo osam posto tjelesne masnoće.

 

2. Izgled Bena Afflecka savršeno se uklapa u orginalni opis Batmana?
Sudeći prema karakteristikama Batmana u stripu, Ben Affleck je zadovoljio sve kriterije. Izgledao je tromo i staro, a uz to nije mu bila strana ni koja čašica previše – što je za Batmana, pod stare dane, itekako karakteristično. Affleckove facijalne ekspresije otkrile su pravo batmanovsko umorno i nezainteresirano lice, tu je i usporeni duboki glas koji savršeno opisuje njegovu drugu stranu, Brucea Waynea.

 

3. Ben Affleck najstariji Batman do sada!
Prije Afflecka Batmana je glumio Christian Bale koji je 17 mjeseci mlađi od Afflecka. Zapravo, svaki glumac koji je utjelovio Batmana bio je mlađi od prethodnog glumca, izuzetak je naravno Ben Affleck.

4. Najopasniji glas Batmana ikad!
Ben Affleck ne samo što izgleda opasno u novom batmanovom odjelu, već ima i daleko najopasniji glas od svih dosadašnjih glumaca. U čemu je trik? Trik je zapravo u modulatoru koji je koristio kako bi dobio na dubini glasa, no za dinamiku govora i dikciju zasluge preuzima sam Affleck. 

5. Ben Affleck trebao režirati film o Supermanu
Film DC Comicsa iz 2013. godine Man of Steel u kojem je glavni heroj Superman trebao je režirati Ben Affleck, ali je on to odbio. Tvrdio je da taj film za njega nema nikakvu priču i da ga ne želi režirati. Međutim, kasnije je dobio ponudu za Batmana i završio zajedno sa Supermanom u filmu Batman V Superman: Zora pravednika.

Uzbudljiv akcijski film 'Batman V Superman: Zora pravednika' pogledajte u subotu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju