Upoznajte ih u nešto drugačijem izdanju!

Nova TV od ponedjeljka 5. listopada počinje prikazivati novu dnevnu dramsku seriju s humorističnim elementima.

 

Već svima dobro poznati kandidati showa "Tvoje lice zvuči poznato", Fabijan Pavao Medvešek, Siniša Ružić i Marko Braić, od ponedjeljka će uveseljavati gledatelje u novoj humorističnoj seriji "Dar Mar".

U nastavku upoznajte likove koje će utjeloviti i pripremite se za urnebesne zgode u malom istarskom selu Dizmovo!

Fabijan Pavao Medvešek kao policajac Branko

Omiljeni je policajac u mjestu. Mještani ga vole zbog širokogrudnog karaktera, dobroćudnosti i jednostavnosti. Prirodno je pametan kad treba biti, ali isto tako jako ishitren i nestrpljiv. To mu nitko ne zamjera osim kolega policajaca koje će Branko upravo svojim srljanjem nerijetko uvaliti u nevolju. On je duša svake zabave, glasan, odrješit, iskren i topao.


Žene se bacaju na Branka, a on jadan ne zna reći 'ne'. Njegov šarm je neodoljiv. Nikad nije imao dugotrajniju vezu i ni u jednu ženu se do sada nije zaljubio. Branko često iz dobre namjere bubne i ostane živ; nije on glup, već je jednostavno neopterećen. Optimist, gotovo uvijek pozitivan, spreman na zajebanciju kad upadne u najdublje probleme. Misli da život ne treba doživljavati pretjerano ozbiljno, i tu se često zna sukobiti sa svojim kolegom i prijateljem Željkom, koji često voli odrađivati stvari 'po špagi'. Branko se doselio u Dizmovo prije par godina, i u tom periodu uspio je spavati skoro sa svakom curom u mjestu i okolici i jednostavno ne može protiv svoje prave prirode

Siniša Ružić kao zubar Kruno Bajić

 

Iako rodom iz Zagreba, prihvatio je preseljenje u malo mjesto zbog supruge Božene. Otvorenog uma, karakterom i temperamentom se savršeno uklopio u Dizmovo i našao zajednički jezik s mještanima. On i Božena su željeli veliku obitelj, a njemu je potajno bilo drago da ne mora više strepiti da ambiciozna Božena ne strada na dužnosti u velikom gradu. No, djece ipak nemaju, te vode jedan ugodan, miran obiteljski život.

Kruno je otvorenog i vedrog karaktera i smirene naravi. Ordinaciju dijeli s Ljubom, lokalnim liječnikom, a posao mu se sastoji od popravljanja zubi pokojem Talijanu koji navrati u vrijeme turističke sezone. Za razliku od Jure, prve Boženine ljubavi, Kruno je omiljen u mjestu jer je blag i nikada mu nije teško popričati i počastiti nekog lokalca koji s njim želi podijeliti svoje probleme. Ima vremena i razumijevanja za svakoga. Dobar, popustljiv, sklon kompromisima. Voli kuhati (i sjajno kuha), učinit će sve za svoju suprugu. Navikao je sebe stavljati na drugo mjesto u odnosu na Boženu, i s time nikada nije imao problema. Svakog će saslušati i udijeliti neki savjet, jedan od rijetkih ljudi s urođenom mudrošću. Uvijek spreman pomoći, katkad i na vlastitu štetu. Kruno i Božena se vole: pričaju zajedničkim jezikom, razumiju jedno drugo. Usprkos tome ili baš zbog toga, on je sklon ljubomori koju nerado priznaje.

Marko Braić kao vječni student Zoki

Buntovnik bez razloga, lokalni frajer, vječni student i neodgovoran. Uvjeren je da mu cigareta u ustima i motor (kojeg nema) garantiraju poseban status među ženama. Studira promet, živi sa sestrom Sekom i ujakom Milom.

Roditelji im rade u Njemačkoj te redovito šalju novac. Ne znaju da Zoki uspješno troši njihove novce i jednako tako uspješno ne ide na predavanja.
Uzeo je godinu pauze od fakulteta, ali na način da ne radi, a da i dalje prima novac od roditelja. Redovito im laže da je fakultetu sve ok. Zoran se po cijele vozika na svojoj vespi, te mulja čak i ujaku Mili. To mu polazi za rukom jer Mile baš i ne razumije kako fakultet funkcionira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Braich (@marko_braic) on

 

Najbolji prijatelj mu je svećenik Srećko. Zoki je spreman pomoći prijateljima u nevolji, a još bolje ako se usput može i zabaviti. Zavodnik, htio bi biti poput Hase, ali je zapravo u tom smislu puno bliže Željku. Za razliku od sestre Seke, neodgovoran je i neambiciozan, naviknut na to da ima više sreće nego pameti. To što bi njegovi roditelji mogli saznati da je sfušario faks, nešto je s čim će se baviti sutra…

Novu humorističnu seriju 'Dar Mar' pratite od ponedjeljka na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju