Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

O sirovoj hrani koju jede, pripremi iste, receptima za ručak, o tomu, ali i mnogo više, govorila je za Zdravlje na kvadrat naša poznata glumica Barbara Vicković. Uz to, jedan četveronožni ljubimac, pas Bond, u Barbarin život unio je niz promjena: od redovitih šetnji pa do dugog boravka u prirodi. Barbara će gledateljima emisije pokazati i kako vježba.



Ukoliko erekcija izostaje u potpunosti ili nije dostatna, bilo po svojoj snazi ili trajanju za adekvatni spolni odnos, tada se govori o erektilnoj disfunkciji. Kako ovaj poremećaj predstavlja kompleksan problem, tako je i u terapiji potreban individualan pristup svakom pacijentu. Kada zatražiti pomoć liječnika pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



U raznim životnim situacijama, ali i s porastom životne dobi, imunitet slabi. Preopterećenje na poslu, razne brige, posljedice akutnih bolesti, iscrpljenost, sve to dovodi do slabljenja imuniteta. Postoje osnovne preporuke koje treba slijediti kako bismo povećali imunitet. Koje? Doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Mucanje je poremećaj ritma i tempa govora. Može biti praćeno napetošću tijekom govora ili tikovima. Određene situacije kao što su govor pred više ljudi, ili telefonski razgovor mogu pogoršati mucanje. Iako se malena Petra našla u stresnoj situaciji, pred našom kamerom, vježbe govora odradila je bez greške. Da se sve može pogledajte u Zdravlju na kvadrat!



Kardiovaskularne bolesti su nešto što se treba prevenirati, pratiti i spriječiti redovnim kardiološkim pregledima. Koje su to kardiovaskularne bolesti te koliko je važan redoviti pregled, u Zdravlju na kvadrat, objasnit će vam primarijus Počanić iz Poliklinike Magnolija.



Čini oko 60 posto tjelesne težine odraslog čovjeka i 75 posto dječjeg organizma. Nema kalorija i ne daje nam energiju. Ipak, voda je vrlo bitna za naš organizam. U Zdravlju na kvadrat provjerili smo treba li zaista piti 8 čaša vode dnevno?



Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju