Farmer koji je najviše bio razočaran ishodom je Goran, koji je priznao da je očekivao dvoboj sebe i Tomislava.

Nakon što je jedanaest tjedana provela na farmi i pronašla ljubav svog života te se zaručila, Barbara je izgubila u dvoboju i napustila show. Za svog protivnika odabrala je Gordana, a borili su se u dvoboju snage čiji je cilj bio pomoću užeta privući protivnika čim bliže drvenom stupu, dohvatiti tri potkove i ubaciti ih u svoj dio košare u što kraćem roku. „Bit ću kratka, hvala vam za sve, od srca!“ zahvalila se farmerima Barbara u suzama, a svom zaručniku Tomislavu je na izlasku poručila: „Do kraja ljubavi i to je to!“


Barbarinim porazom u dvoboju, vječni sluga Gordan, koji je tu ulogu obnašao sedam puta, konačno je postao Gazda farme. “Imam razloga za slavlje jer izborio sam mjesto Gazde. Rekao bih, konačno sam se dočepao što je najveći vrh farme, znači glava obitelji. Za mene je rad broj jedan i međuljudski odnosi. Bit ću dobar i pošten prema svima!“ kazao je novi Gazda koji je za Gospodu postavio Kristijana i Tomislava. Kristijan će u dvanaestom tjednu biti zadužen za zabavu i međuljudske odnose, a Tomislav za nadgledanje farmerskih poslova.

No, čini se kako se Gordanov odabir Gospode ne sviđa pojedinim farmerima. Iako prvo nije želio ništa komentirati, Ante se ipak izjasnio kako smatra da Kristijan nije dobar izbor za zabavljača, budući da je tu ulogu već obnašao i nije mu, kaže, išlo od ruke. Svoje mišljenje iznio je i Goran: „Osobno mišljenje je da će Tomo pokazati nešto što mu nedostaje da bude Gazda, ali ja ću raditi svoj posao i meni ne treba nitko govoriti što trebam raditi. Gazda je tu da napiše što da radimo“.
Nakon što je Barbara napustila farmu, uslijedila je farmerska zabava. Iako je pjevao i plesao sa farmerima, Tomislavu ipak nije bilo do zabave. „Ja se sad pokušavam zabaviti da izbacim to iz glave na nekih sat vremena, pjevam na silu i zabavljam se na silu, ali sad će biti najgore kad legnem u krevet“, kazao je Tomislav i priznao: „Teško mi je jako. Kad sam išao dolje, noge su mi se odsjekle i znaš kad s nekom osobom provedeš vrijeme, jedeš s njom, legneš s njom, ljubiš se s njom i sad toga više nema.“


Farmer koji je najviše bio razočaran ishodom je Goran, koji je priznao da je očekivao dvoboj sebe i Tomislava. „Iskreno nadao sam se da će Tomo biti prvi duelist i da će odabrati mene i da će to biti pravi muški dvoboj. Obzirom da to nije, opet slavim iako bi slavio i da je drugačije bilo“, izjavio je Goran i dodao kako sebe vidi kao pobjednika Farme: „Ja sam uvijek onaj koji zadnji ostaje, zatvara kafanu, tako ću i ovdje, zatvorit ću ovu farmu i izaći ću zadnji.“


Sad već bivši Gazda, Damir, u ovotjedni mini dvoboj poslao je Ankicu i Antu, a za svoju želju borili su se igrajući pikado. Ankica je odlučila da će Ante prvi gađati. Četiri pokušaja Anti su, čini se, bila previše obzirom da prvim pokušajem nije ni pogodio ploču. S ostala tri uspio je skupiti četrdeset i tri boda. Ankica je imala nešto više sreće s vjetrom, pa je sve četiri strelice uputila prema ploči. Dušan je farmere kratko držao u neizvjesnosti, a zatim obznanio da je Ankica osvojila četrdeset četiri boda i time sa samo jednim bodom više pobijedila Antu. „Sretna sam što sam pobijedila Antu. Morim priznati da sam godinama igrala pikado, samo dugo nisam. Da nije bilo vjetra, ne bi bila razlika samo za bod“, objasnila je Ankica i s osmijehom na licu preuzela svoje pismo: „Drago mi je što sam dobila pismo, lijepe riječi uvijek dobro dođu. Riječi koje sam pročitala su me digle i sad sam još jača“, dodala je.


Ante pak nije mogao sakriti razočaranje: „Malo mi je krivo što sam izgubio, malo sam razočaran u sebe. Mogao sam ja to bolje, ali eto jedna strelica je presudila.“ Iako je bio siguran u sebe, kaže, nije ga sram što je izgubio od žene: „Nema veze što je žena, žene su nekad bolje od muškaraca. Rekla mi je da ima pikado doma, tako da vjerujem da inače igra“, izjavio je Ante i dodao da mu je više žao što je ostao bez pisma jer, kako kaže, to bi mu puno značilo.


Što farmere očekuje u narednom tjednu, kako će Tomislavu pasti borba za glavnu nagradu bez svoje zaručnice te hoće li Gordan biti dostojan titule Gazde, ne propustite doznati!


Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju