Prva emisija uvest će nas u svijet automobila s Alfa Romeo Giuliettom!

Nova TV ove subote donosi magazin 'Bez kočnica'. Voditeljica emisije je Melania Tresk, a emisija je nastala pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića. Emisija će obrađivati niz zanimljivih tema iz automobilske industrije. Gledatelji tako imaju priliku u magazinu pogledati test najnovijeg modela automobila, reportažu sa sajma automobila, a magazin donosi i niz korisnih savjeta o održavanju limenih ljubimaca.


Prva emisija uvest će nas u svijet automobila s Alfa Romeo Giuliettom i testom novog modela na tržištu. Gledatelji imaju priliku pogledati priču o automobilu koji, kako kažu Alfisti, ima karakter i ono nešto. U jednom od priloga gledatelji imaju priliku pogledati i kakva je atmosfera vladala na sajmu u Ženevi. Radi se o najvećem sajmu automobila na svijetu koji je pokazao nove modele, ustaljene trendove i poneka iznenađenja u modernoj tehnologiji.

Magazin 'Bez kočnica' donosi presjek najzanimljivijih auto izložaka. Aplikacije u automobilskom svijetu još je jedna od tema prve emisije. Parkiranje bez sudjelovanja vozača ili uopće vozača u automobilu, mobitel umjesto ključa, mijenjanje radio stanica odmahivanjem ruke – sve su to noviteti automobilskih gadgeta. Emisija otkriva i kako najbolje zbrinuti auto nakon zime, a tu je i test novog modela Audija A4.

Po izgledu gotovo nimalo različit od prethodnika, ali zato dodatnom opremom ostavlja bez daha – naravno samo za one koji si mogu priuštiti ovu skupocjenu igračku. U rubrici Putopis gledatelji imaju priliku vidjeti kako izgleda vožnja starom cestom Karolinom te kakve sve tajne i zanimljive informacije krije ova ljepotica – od malih mjesta s burnom poviješću do prekrasne prirode.

Prvu emisiju ne propustite pogledat već ovu subotu u 10:20h!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju