Sedmu epizodu Supertalenta ne propustite gledati u nedjelju na Novoj TV!

Na redu je sedma epizoda Supertalenta u kojoj će ove nedjelje čak trinaest kandidata predstaviti svoje uzbudljive točke.

Australka hrvatskih korijena Siena Uremović 32 sata putovala je do Hrvatske kako bi pred žirijem Supertalenta pokazala svoje plesne pokrete. Osamnaestogodišnja ljepotica koja se s 9 godina počela natjecati na izborima za ljepotu plesom se ozbiljnije počela baviti s 14 godina, a otprilike godinu dana kasnije zadobila je ozljedu kralježnice nakon koje su doktori prognozirali da više neće moći plesati. 

Svoje plesne i akrobatske pokrete na pozornici pokazat će i fit kid Deborah Opačak koja četiri dana u tjednu izdvaja za marljivo treniranje zahtjevnih akrobatskih vještina. Od svojih se vršnjaka razlikuje i veseli jedanaestogodišnjak Tonko Marojević, koji je po pitanju glazbe stara duša, a za svoj nastup priprema zahtjevnu pjesmu jedne od najpoznatijih hrvatskih pjevačica. Dozu zabavnih trikova uz magiju i vatru osigurat će 26-godišnji Borna Vajdić koji će se pojaviti s nekoliko rekvizita s molbom da gledatelji to ne pokušavaju kod kuće. Više kandidata koji će se pojaviti u sedmoj epizodi Supertalenta potražite OVDJE!

  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju