Uz Majinu pjesmu „Amnezija“ dignuo publiku na noge.

Dolazak na Supertalent August Popijač je istaknuo kao najveći izazov u životu. A želja mu je inspirirati ljude da uvijek teže postati najbolja verzija sebe. Fascinira ga kontrola nad opasnim situacijama i oštri predmeti, a tek nedavno otkrio je kako izraziti sebe kroz različite pokrete.

Na pozornici je predstavio svoj performans uz laganu glazbu za koji je Martina odmah stisnula X, a onda je Davor poželio vidjeti i nešto bržu verziju pa je uz Majinu pjesmu „Amnezija“ dignuo publiku na noge.

Plesom su ga podržali i voditelji Igor i Frano. „Koliko god ovo zvučalo čudno, malo ljudi može ovo što možeš ti. I to jest tvoj supertalent. Tako da ja apsolutno to mogu podržati“, poručio mu je Davor, a Maja je dodala da je ovo jedna od najboljih točaka u Supertalentu koju nikad neće zaboraviti.

 

Augusta odmalena nitko nije shvaćao jer je njegov IQ oduvijek previsok i zbog toga ga je društvo izopćilo. Uvijek je za rođendane propitivao ima li smisla uopće što on postoji i zbog tih bi mu razmišljanja narasla temperatura. Prije se jako sramio pokreta te je prvi put počeo plesati tek u tridesetima.

Na partyjima pleše svoj plesni performans i tako postaje najbolja verzija sebe. Augustova želja je pokazati ljudima da se ne moraju sramiti. On se danas bavi dizajniranjem, kriptovalutama i life coachingom te ima samo jednog prijatelja s kojim može razgovarati jer je shvatio da su oni zapravo jedna duša. Augustov hobi je tarot, a u budućnosti bi volio na globalnoj razini održavati vojne seminare i mijenjati politički sustav.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju