Pogledajte njihov nastup.

 U polufinalnoj emisiji nastupili su sa svojim zvjezdanim kolegama iz taekwondo federacije i aposlutno oborili s nogu, provjerite i zašto.

Taekwondo klub Marjan iz Splita je naš najuspješniji taekwondo klub, s najviše svjetskih, europskih i olimpijskih medalja. Može se pohvaliti s 5 olimpijskih medalja (sestre Zaninović, Toni Kanaet, Matea Jelić), 11 svjetskih i 61 europsko odličje, 42 puta su bili ekipni prvaci Hrvatske i imaju 180 položenih crnih pojaseva.
Jedan od njihovih trenera je Mario Novak, zagrebački dečko koji je za prilikom prije šest godina stigao u Split. S njim je došao i naš olimpijac iz Ria, Filip Grgić. Mariev najveći strah je onaj od propuštenih prilika, zbog čega mu je glavni životni moto: uzmi sve što ti život pruža, jer nikada za niti jednu priliku nije kasno.
Klub je prije 10ak godina nastupio na Supertalentu, a sada im je cilj baš kao i onda, pokazati da je to zdrav sport, koji razvija svaki dio tijela jednako. Isto tako želja im je da neki novi klinci dobiju uvid u taj sport, za koji je bitan fer i korektan odnos.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju