Imena četvero finalista Supertalenta poznata su, a još dvoje finalista bit će poznato nakon emisije u nedjelju.

Imena četvero finalista Supertalenta poznata su, a još dvoje finalista bit će poznato nakon emisije u nedjelju. Do sada su svoje mjesto zauzele tri plesne točke i trik sa psom, a hoće li u nedjelju u finale otići možda neki pjevač ili pjevačka grupa, ne propustite doznati u novoj emisij uživo!


Svoj ulazak u finale pokušat će izboriti i vesela družina iz Potpićana, Etno skupina Šćike koji su karakteristični po energičnim nastupima koji variraju od akustičnih zvukova, do rocka, popa, jazza pa čak i reaggea. Ističu kako je tradicijska glazba u modernim aranžmanima teže slušljiva pa je potrebno raditi na popularizaciji takve glazbe ta dodaju kako izvorni oblik izumire pa se treba raditi na popularizaciji toga, a ovo je jedan od načina da ljudi to vide. Inače, njihovo ime šćike znači postavljati kajlu, podmetati, a oni su se, kažu, okupili jer vole tu neku fuziju tradicijske i moderne glazbe. Od žirija su na audiciji dobili 4 DA, a Mislav je nakon njihovog nastupa zaključio: „Mislim da smo dobili nešto jako dobro u ovom natjecanju!“


Zapjevat će i devetnaestogodišnji Armando Osmani iz Rijeke koji je za audiciju odabrao Tošinu 'Igru bez granica', a Martina i Danijela dobile su od njega ružu. „Jel vidiš odgovor iz mojih očiju?“ fascinirano ga je priupitala Martina. Rođaci su mu Pehlin Kings, pa Armando s njima često i nastupa. Toše Proeski mu je najveći uzor, a uz pjevanje, bavi se još i nogometom.


Fotograf po struci, Elvis Vaupotić iz Veprinca, na Supertalentu predstavio se kao klaun Rudi. U audicijskoj emisiji Danijela mu je asistirala s trikom s lopticama, a Martina mu se zahvalila što joj je večer učinio toliko nasmijanom i sretnom. Kakav trik će Elvis pripremiti za emisiju uživo, ostaje nam za vidjeti.


Vidjet ćemo i nastup devetogodišnje Nole Pavić koja je oduševila svojom koreografijom ritmičke gimnastike. Nola je svoje prvo zlato osvojila na 34. Svibanjskom turniru, a na Završnici Kupa RH u ritmičkoj gimnastici za B program osvaja 12. mjesto. Na završnici kupa RH 2015. Nola je osvojila 1. mjesto u kategoriji MINI.


Zanimljivo će biti vidjeti i što će pripremiti Plesna skupina Sinovi iz Slavonskog Broda te hoće li uspjeti dostići peto mjesto koje su osvojili 2009. godine na Supertalentu.


Miljenik Istre i Kvarnera, Erik Balija, na audiciji je nastupio s autorskom pjesmom koju je posvetio preminulom ocu, i njome dirnuo publiku, gledatelje i žiri koji nije mogao ostati ravnodušan, a neki su čak pustili i suzu.


Nastupit će i hula-hooperica Jelena Znaor, koju je Mario stiskom na gljivu poslao direktno u polufinale. „Toliko si bila slatka, drugačija, posebna. Ono što zrači to zaigrano dijete si u svima nama probudila da mi odmah dođe da kupim hula hoop i da ga ponovno počnem vrtiti! Baš lijepo osvježenje!“ poručila joj je Danijela.


Vidjet ćemo i nastup supružnika Zorana i Anite Simikić iz K-Teama, koji su na audiciji oduševili točkom zračnog tanga.


Student strojarstva kojemu riječ mađioničar 'ljigavo' zvuči, Luka Vukmirović, kaže kako više preferira reći da zna trikove s kartama. Kakav je trik pripremio za polufinale showa, doznat ćemo u nedjelju.


Svakako atraktivan nastup bit će onaj ekipa iz grupe Cheerleaders Livi – Wizards koja se cheerleadingom bavi više od 10 godina. Nastupale su na mnogim sportskim, humanitarnim i show programima. Državne su prvakinje, na europskom prvenstvu osvojile su 3. mjesto a na svjetsko 8. mjesto.

 

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju