Trio fantastikus Gornjeg dola

Serija "Bogu iza nogu" uskoro kreće s emitiranjem na Novoj TV i obećava smijeh i zabavu za cijelu obitelj, a oni koji će tome zasigurno doprinijeti su i glumci Asim Ugljen, Željko Duvnjak i Zvonimir Kufek u ulogama Kreše, odnosno 'Šokreta', Bože i Bumbara. Naime, njih trojica u Gornjem dolu zaposleni su kao komunalni redari, no najviše vremena provode u seoskoj gostionici i „pod gasom“.

''Moj lik se zove Božo i nas trojica smo kao nekakvi, ajmo reći Katice za sve u selu. Šta sve treba popraviti, zrihtati, pomesti, srediti, tu se onda nas trojicu zove. Uredujemo po selu. Svašta radimo tako da ja volim reći u ovoj seriji konačno igram Jamesa Bonda jer plivam, vozim traktor, bicikl, akcione scene…'' objašnjava glumac Željko Duvnjak.

Asim Ugljen glumi Krešu, lokalnog radnika koji je poprilično zbunjen i malo sporije 'kopča', a za ovu ulogu promijenio je i imidž - dobio je malo više kose i brade. ''Bilo je vrijeme da napravim neku promjenu koju dosad još nisam napravio. Kao Josip Tepavac sam imao kosu, pa brkove sa zulufima, pa bradu, pa kao Ante Štiglić sam inzistirao da budem ćelav s onom bradicom, da ne budem sličan Josipu Tepavcu i onda smo došli do problema kako da sada izgledam i jedino što nisam nosio dosad je duga kosa i duga brada.'' govori Asim. Trećeg člana ove fantastične ekipe, Bumbara, igra Zvonimir Kufek, kojemu je ovo prva veća televizijska uloga. ''Imao sam iskreno malo strah ispočetka, međutim kolege Asim, Željko s kojim sam si i najbolji su mi stvarno pomogli i s nekim riječima hvale i s nekim glumačkim savjetima'' otkriva Zvonimir te dodaje: ''Ja sam smetlar, u biti ne bih čak rekao niti smetlar, nego onaj dobri duh sela, ono što svako selo u biti ima, to smo mi. Svaki lik je ono što svako selo ima, ukratko.''

Tko je još od glumaca stao pred kamere IN magazina i što su sve otkrili, ne propustite pogledati u prilogu:

Seriju "Bogu iza nogu" gledajte uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju