"Ples sa zvijezdama" pratite od 6. ožujka na Novoj TV.

Navikli smo ga gledati na malim ekranima kao glumca koji zabavlja široku publiku, a ovoga puta Asim Ugljen dolazi na male ekrane pokazati koliko dobro vlada plesnim podijem. Ove sezone gledat ćemo ga kao natjecatelja u showu „Ples sa zvijezdama“.

 

„Neću otkriti ime, moja plesna partnerica je najbolja, najljepša, najtalentiranija i najnježnija na svijetu. Ja je jako volim i ovim putem joj šaljem pusu. Imao sam ludu sreću kao i uvijek, šalu na stranu, imam divnu partnericu. Jako lijepo me vodi i navigira, nježna je prema meni jer ja sam star i netalentiran, a ona se ne da obeshrabriti. Štoviše, ona vjeruje u nas više nego ja“, iskreno je rekao Asim.

Kad su u pitanju plesni stilovi kaže da nije baš za mirnije plesove i da bi mu umjesto bečkog valcera bolje sjeo bečki odrezak. Ali zato je kolegama u emisiji jako zadovoljan i ističe da se razveselio i oduševio kad je vidio zvjezdanu postavu.

 

 

„Pa, kao i većini ljudi, ples mi je izraz sreće, ekstatike, uživanja u glazbi. Volim ples, makar se nikada nisam njime bavio, ali, ponavljam, kao i većina ljudi, doma pustim muziku na slušalicama pa tancam po stanu. Kada bijah mlađi, volio sam i tancati po diskačima, ali danas sam fakat prestar konj za tako nešto, pa skakućem po stanu s tim slušalicama ponekad“ spremno je odgovorio Asim za DNEVNIK.hr.

„Za show se nadam da ću se zabaviti, jer mi je to osnovna premisa svakog posla, da meni bude zanimljiv i zabavan, inače jako teško radim, pa sam se kroz godine naučio kloniti stvari koje me ne vesele.“

Glumac Asim Ugljen rođen je u Zagrebu gdje je i proveo većinu svog života, izuzev jedne godine u Osijeku gdje 2006. godine upisuje studij Glume i lutkarstva. Glumu je diplomirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Voli dobru šalu pa tako i za sebe reći da je on zapravo gusarski kapetan, a da se samo iz hobija bavi glumom. Naravno, upravo je suprotno, jer iza ovog profesionalnog glumca su razni projekti, brojne filmske i kazališne uloge, te još pamtimo njegove osebujne likove u popularnim serijama poput „Kud puklo da puklo“ i „Na granici“.

Asim osim ''gusarsko-kapetanskog'' hobija, ističe da voli sportove te čitati i pisati, u vidu crtica koje naziva 'piraticama' te koje objavljuje na svom Facebook profilu. Prije svega on se voli igrati, zato se, kaže, i bavi glumom: „To je jedini posao na svijetu gdje te plaćaju da se igraš, a gluma je, po definiciji, igra“. Asimu je obitelj na prvom mjestu, te najviše uživa u društvu svoje dvoje djece i supruge.

Ne propustite prvu emisiju uživo, 6.ožujka na Novoj TV, a ''Ples sa zvijezdama'' pratite osim na novatv.hr i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i TikToku!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju