Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show.

 Na Novu TV vraća se show "Ples sa zvijezdama", a u showu ćemo kao jednog od natjecatelja gledati i Asima Ugljena.

 Što za vas znači ples, općenito, u svakodnevnom životu…?
Pa, kao i većini ljudi, ples mi je izraz sreće, ekstatike, uživanja u glazbi. Volim ples, makar se nikada nisam njime bavio, ali, ponavljam, kao i većina ljudi, doma pustim muziku na slušalicama pa tancam po stanu. Kada bijah mlađi, volio sam i tancati po diskačima, ali danas sam fakat prestar konj za tako nešto, pa skakućem po stanu s tim slušalicama ponekad.

Stil za koji mislim da mi najbolje ide je…(I zašto)?
Niti jedan. Stvarno nemam blage veze o plesnim stilovima i inom, tek se obrazujem po tom pitanju, gledam videe i čitam povijesti plesova, tako da stvarno ne znam što bi mi išlo, ili će mi ići, najbolje. Puno mi je prerano za dati odgovor na to pitanje.

Kojeg se stila najviše pribojavate?
Kao i gorenavedeno, ne znam. :D Budući da stvarno još uvijek ne znam dovoljno o samim plesovima, nemam pojma što će mi biti najteže. Vjerojatno neki valcer. Nisam baš tip za frak i metlu u stražnjici.

Što mislite koji je vaš tajni adut za prolaz u daljnje natjecanje?
Hu. Nisam baš siguran da imam aduta po tom pitanju. :) Stvarno se nikada nisam bavio plesom, četrdeseta kuca na vrata, tijelo je okoštalo, ostarilo, ali, pošteni sam radnik koji ozbiljno shvaća svoje obaveze. To mi je adut. Što se trudim svakom poslu pristupiti maksimalno profesionalno, pošteno i posvećeno. Nisam tip koji drži figu u džepu. Bitno mi je da pošteno odradim svoje, da moja partnerica bude zadovoljna mojim uloženim trudom, da naučim nešto o plesovima, o kojima stvarno posjedujem samo najelementarnije znanje, znači skoro pa nikakvo, te da pobijedim samog sebe. Da uspijem nešto naučiti i to izvesti, donekle pristojno.

Očekivanja od showa i plesnog partnera?
Za show se nadam da ću se zabaviti, jer mi je to osnovna premisa svakog posla, da meni bude zanimljiv i zabavan, inače jako teško radim, pa sam se kroz godine naučio kloniti stvari koje me ne vesele. Tako da se najiskrenije nadam da će mi biti zabavno, a zasad stvarno jest. I da ću naučiti nešto o plesu, nema nekorisnog znanja. A od partnerice očekujem da bude normalna i poštena i marljiva. I bogme, sve je od navedenog, iznimno sam sretan s partnericom koju sam dobio. Da kucnem u drvo, imao sam sreće.

Za DNEVNIK.hr otkrio je i anegdotu sa obožavateljem koju nikada neće zaboraviti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju