Asim Ugljen i Rebecca Krajnović u četvrtoj emisiji uživo plesali cha cha cha.

Prisjetimo se brzim koracima quickstepa ušli su Asim i Nika u prošlu emisiju posvećenu uspomenama. Oni glase za najsmješniji par sezone te svakoga tjedna uspiju izmamiti osmijeh na lica publike i žirija. Iako je žiri istaknuo da se Asim na početku showa nije toliko uspješno snašao s koracima i ritmom kroz tjedne pripreme napredak nije izostao pa je tako za ovaj brzi ples dobio pohvale žirija. „U prvoj emisiji si pokušavao, u drugoj si želio odustati, sad mi se činiš jako motiviran, a u četvrtoj očekujem jako visoke ocjene. Na dobrom ste putu!“, istaknula je Larisa Lipovac Navojec, a Marko Ciboci je dodao: „Ovo je bilo puno bolje. Vrlo važno je da budete ujednačeni u koracima, što je bilo iznenađujuće dobro.“ Uz pozitivne komentare idu i dobre ocjene te su Asim i Nika osvojili 22 boda žirija. Iako su ostvarili vidni napredak od početka showa, našli su se u duelu s Lucijom i Markom kojima je publika u konačnici presudila te su morali napustiti show.

Ove nedjelje iznimno Asim je nastupio s novom mentoricom Rebeccom. Za opstanak para ''Asim i Nika'' u showu ''Ples sa zvijezdama'' večeras su se borili Asim i Rebecca Krajnović, plesačica koja je zbog odsustva Nike u večerašnjoj emisiji otplesala s Asimom cha cha cha te je duhoviti glumac dobio priliku pokazati svoje plesno znanje. Mentorica Nika uspjela je odraditi dio plesnih treninga s Asimom za ovotjedni nastup no sudbina je odlučila drugačije te ju je radi propisane samoizolacije uslijed covida na ostatku plesnih vježbi i u konačnici na plesnom podiju morala zamijeniti Rebecca. ''Želim da se zabavite i branite boje našeg tima, pratim vas, gledam vas, navijam za vas…'' poručila je Nika plesnom paru. Inspirirani filmom ''Groznica subotnje večeri'', kao i likom Johna Travolte, Asim je zavladao plesnim podijem u društvu Rebecce.

Plesnom groznicom subotnje večeri osvojit će nas Asim bez Nike. Kad je bio mlađi volio je krstariti po diskotekama i plesati. Ove večeri ples posvećuje partnerici Niki.

Žiri je ponesen atmosferom izveo završni element plesa. "Groznica nedjeljnje večeri je počela, sve više si Asime ka onome da plešeš", komentirala je Larisa Lipovac Navojec. 

"Asime gospoine moj ti si gospođi koroni rekao da se nosi u tri disko kugle. Sve je to bolje i već je ovo veliki napredak", pohvalio je Asima Igor Barberić. Asim je zahvalio Niki na koreografiji u kojoj je uživao. "Svi smo vidjeli da si uživao i to je za pohvaliti, ali ovo nije bio dobar cha cha cha", konstruktivan je bio Marko Ciboci.

Osvojili su 20 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju