U trećoj emisiji uživo Asim Ugljen i Nika Jelić plesali su quickstep.

Prisjetimo se, prošloga tjedna Asim i Nika plesali su sambu, te gledateljima dočarali atmosferu brazilskog karnevala. Među publikom i žirijem orio se smijeh nakon njihove točke. "Ovo je bilo jako ekstremno, jedna ekstremna samba. Nika znam koliko je teško iskombinirati koreografiju, radiš odličan posao", komentirala je Larisa Lipovac Navojec. Plesom su nasmijali sve prisutne i osvojili 16 bodova žirija.

Ima vagon energije i ovisan je o adrenalinu. Sa svojom partnericom glasi za najsmješniji par sezone. Asim iz emisije u emisiju uspješno nasmijava žiri i publiku.

"U prvoj emisiji si pokušavao, u drugoj si želio odustati, sad mi se činiš jako motiviran, a u četvrtoj očekujem jako visoke ocjene. Na dobrom ste putu!", istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

"Ovo je bilo puno bolje, ali mislim da štogod da si otplesao bilo bi bolje od toga. Vrlo važno je da budete ujednačeni u koracima, što je bilo iznenađujuće dobro. Moram priznati da si se malo izdao, dobro skakućeš okolo, nemaš problem u tijelu nego bi morao malo poraditi na drugim stvarima...", zagonetan je bio Marko Ciboci. Osvojili su 22 boda žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju