Asim i Nika u sedmoj su emisiji plesali jive.

Asim Ugljen već je dobio titulu onoga koji je promijenio najviše plesnih partnerica u ovoj sezoni „Plesa sa zvijezdama“, a u izazovu zamjene parova nastupio je uz novu mentoricu Helenu Janjušević. Igor Barberić je za njihov tango istaknuo: „Možda su neki koraci izazovni, ali ti si toliko skužio kako treba navigirati i to je po meni poanta. Da se takvo nešto događa.“ Ove nedjelje Asim i Nika Jelić ponovno su se spojili na plesnom podiju.

U smjeru šljokica, gela u kosi i kožnih jakni odveli su nas Asim i Nika u pedesete godine.

"Asime moj ja bih tako htjela reći da je ovo bilo dobro, ali jedino što mogu reći je da mi je jako drago što ste došli do ovdje. Više od pola ste prevalili i to je uspjeh. Ostala bih na onom - to je bilo brutalno", istaknula je Larisa Lipovac Navojec, a Igor Barberić je nadopunio: "Kad si plesao sambu bilo je priče da ti je to najgori ples, a nažalost mislim da je ovo došlo u razinu s tom sambom."

"Asime ovo je bila jedna ozbiljna borba na podiju, a trebao je biti jive. Mislim da Niki treba dati jednu desetku za mentorstvo. Iza sebe imaš nekoliko dobrih natupa, a složila bih se s Larisom da je jedan dio bio top", komentirala je Franka.

"Ja mislim da je tvoj ples večeras bio odličan i mislim da ćeš ti ući u anale plesa s ovim plesom večeras", rekao je Marko Ciboci na čije riječi su svi ostali zatečeni - a zatim je Marko na ocjenjivanju pokazao ocjenu 1.

Osvojili su 17 bodova žirija.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju