Asim Ugljen i Nika Jelić u prve tri emisije showa „Ples sa zvijezdama“.

Glavni zabavljački par ove sezone Asim i Nika predstavili su se u prvoj emisiji izdanjem u kojem ih još nismo vidjeli. Plesali su paso doble, a žiri je bio oduševljen njihovim plesnim kostimima. Istaknuli su da cijene Asimov zabavljački trud i tehniku, a Franka je rekla da ne pamti kad se tako dobro nasmijala u emisiji. Osvojili su 22 boda žirija.

U ulozi savršene bradate brazilske plesačice našao se Asim u drugoj emisiji uživo. Asim i Nika plesali su sambu, a cijela druga emisija za njih je bila jako emotivna jer su na probama imali poteškoća. Nika je istaknula da u svojih 15 godina iskustva nije imala toliko korekcija koreografije. „Ovo je bilo jako ekstremno, jedna ekstremna samba. Nika znam koliko je teško iskombinirati koreografiju, radiš odličan posao“, komentirala je Larisa Lipovac Navojec. Iako je Asim istaknuo koliko mu je bilo teško pohvatati korake, uspio je publiku i žiri zabaviti i nasmijati. Za ovu ekstremnu sambu Asim i Nika osvojili su 16 bodova žirija.

Zavodničkim pokretima u quickstep formi zaokružili su Asim i Nika treću emisiju „Plesa sa zvijezdama“. „U prvoj emisiji si pokušavao, u drugoj si želio odustati, sad mi se činiš jako motiviran, a u četvrtoj očekujem jako visoke ocjene. Na dobrom ste putu!“, istaknula je Larisa Lipovac Navojec. „Ovo je bilo puno bolje, ali mislim da štogod da si otplesao bilo bi bolje od toga. Vrlo važno je da budete ujednačeni u koracima, što je bilo iznenađujuće dobro. Moram priznati da si se malo izdao, dobro skakućeš okolo, nemaš problem u tijelu nego bi morao malo poraditi na drugim stvarima...“, zagonetan je bio Marko Ciboci. Osvojili su 22 boda žirija i dobili poticaj za daljnji napredak.

Asima i Niku gledamo i ove nedjelje, a do tada pogledajte video o njihova prva tri nastupa te nam u anketi recite koji vam je njihov nastup najbolji.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Ne propustite novo izdanje hit showa u nedjelju od 20:15 na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju