U petoj emisiji uživo Asim i Nika plesali su slowfox.

Prošle nedjelje iznimno Asim je nastupio s novom mentoricom Rebeccom Krajnović, plesačicom koja je zbog odsustva Nike plesala s Asimom. Plesnom groznicom subotnje večeri osvojio nas je Asim bez Nike kojoj je posvetio prošlotjedni ples. „Groznica nedjeljnje večeri je počela, sve više si Asime ka onome da plešeš“, komentirala je Larisa Lipovac Navojec. „Asime gospodine moj ti si gospođi koroni rekao da se nosi u tri disko kugle. Sve je to bolje i već je ovo veliki napredak“, pohvalio je Asima Igor Barberić. Asim je zahvalio Niki na koreografiji u kojoj je uživao. „Svi smo vidjeli da si uživao i to je za pohvaliti, ali ovo nije bio dobar cha cha cha“, konstruktivan je bio Marko Ciboci. Osvojili su 20 bodova žirija.

Čovjek koji je prošle nedjelje ostao bez partnerice, a ove nedjelje vraćaju se u punom sastavu. Njegova najveća ljubav je supruga, a ples je posvetio njihovom putovanju u Pariz.

 

"Ja trljam oči, gledam i ne vjerujem da se ovo događa. Je li ovo Asim? Dokazao si da si počeo razmišljati kao plesač. Bili ste fenomenalni, ispričali ste priču od početka do kraja. Možda nisi rasturio slowfox, ali si rasturio priču", istaknula je Franka.

"Asime ovo je bilo jako dirljivo. Danas kako si ti uspio prenijeti plesnu priču i emociju, danas di postao plesač", pozitivan je bio Igor Barberić. "Ja se ovog puta moram složiti sa svojim kolegama u jednoj stvari, a to je ta emotivna strana koju si pokazao. S tehničke strane ovo je bilo bolno za gledati, kako je rekla Franka rasturio si ga, ali u negativnom smislu", manje pozitivan je bio Marko Ciboci. Osvojili su 26 bodova.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju