Asim i Helena u šestoj su emisiji uživo plesali tango.

Asim Ugljen već je imao priliku iskusiti promjenu partnerice i plesati bez mentorice Nike Jelić pa je na neki način već u blagoj prednosti. Ovoga puta plesao je uz Helenu Janjušević. No unatoč toj prednosti istaknuo je: „Pa malo me zabezeknulo. Mislim da sam čovjek s najviše promjena partnerica u povijesti ovog showa.“ Dodao je da mu je njegova Nika nedostajala, ali i napomenuo da je „svako iskustvo izbacivanja iz kolotečine nešto što te tjera da se preispitaš, što nije nužno loša stvar“.

Inače nema baš neke plesne predizpozicije, ali u svakoj emisiji daje sve od sebe da bude sve bolji i bolji. Maja mu je oprostila uništenu haljinu, a on je uspio razviti veliku ljubav prema plesu. Nakon napornog posla opušta se u prirodi stoga je zamjenska mentorica Helena povela Asima na trening u prirodi.

"Kao nastavak mog komentara od prošli put kažem da je ovo stvarno bio jedan ozbiljan plesač, odlično ste izgledali kao par. Ovo je bio najbolji Asim dosad, odvažan, ozbiljan, možda u momentima kritičan, ali svaka čast", komentirala je Franka.

"Rekao si da je svaki tvoj ples pobjeda i vidi se da ti se stvarno taj ples počeo sviđati i da ti je ušao pod kožu i ja mislim da je to pravi smisao. To se vidjelo i to mi se jako dopalo", istaknula je Larisa Lipovac Navojec, a Igor Barberić je dodao: "Možda su neki koraci izazovni, ali ti si toliko skužio kako treba navigirati i to je po meni poanta. Da se takvo nešto događa." Osvojili su 27 bodova žirija.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju