Poznate zvijezde podvrgnule su se scenskoj hipnozi.

U četvrtoj epizodi zabavnog showa ‘Zvijezde pod hipnozom’ gledatelje očekuju poznate zvijezde koje su se podvrgnule scenskoj hipnozi i pod palicom iskusnog hipnotizera prepustile zabavnim zadatcima. Ovoga puta hipnotizeru Timoteu Crnkoviću i voditelju Dušanu Bućanu u studiju će ovoga tjedna gosti biti, između ostalih, glumac Asim Ugljen i glazbenik Giuliano Đanić.



Asim Ugljen pod hipnozom će odjeven u kostim balerine staviti tijaru na glavu i ruž na usne. Poznati glumac će u dvorani vježbati s ostalim balerinama koje će mu pomagati. Preuzet će sat vježbanja i izmišljati vježbe koje će ostale balerine raditi, a sve će balerine po njegovoj uputi morati stati na vagu. Ove subote vidjet ćemo kako popularni glumac iz serije ‘Na granici’ odlazi na pozornicu gdje ima nastup s ostalim balerinama, a posebno zanimljiva će biti njegova demonstracija svih pokreta.



Popularni pjevač Giuliano Đanić ove subote će se na pola puta između sna i jave naći u ulozi posebnog instruktora autoškole gdje svoju polaznicu podučava osnovama vožnje, dok na osebujan način koristi šarenu paletu rekvizita. Kako će Giulianu poći za rukom, doznat ćemo u novoj epizodi showa ‘Zvijezde pod hipnozom’.



Uz Asima i Giuliana, gledatelje će ove subote zabavljati i Almira Osmanović i Ivica Skoko, a u studio dolazi i poznati komičar Davor Jurkotić. Kao skeptike ćemo ovoga tjedna vidjeti glumice Jelenu Perčin i Ivu Mihalić.

Kakve scenske hipnoze očekuju poznate goste u studiju, vidjet ćemo u zabavnoj emisiji ‘Zvijezde pod hipnozom’ ove subote od 20.10 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju