'Cilj aplikacije „Gdje sam 2016“ jest građanima približiti političke opcije koje izlaze na nadolazeće izbore', izjavila je Tatjana Krajač, koordinator projekta.

Nova TV, vodeća televizija na hrvatskoj medijskoj sceni zajedno s news portalom DNEVNIK.hr i ove je godine pokrenula jedinstvenu izbornu web aplikaciju „Gdje sam 2016.“, koja je u prvih 24 sata privukla više od 14 tisuća korisnika. Kroz svoju multimedijsku platformu Nova TV je aplikaciju uvela tijekom izbora 2015., kada je gotovo 140 tisuća građana koristilo aplikaciju i dobila odgovor koja im je politička stranka najbliža.

'Cilj aplikacije „Gdje sam 2016“ je građanima približiti političke opcije koje izlaze na nadolazeće izbore. Redovito ćemo u Dnevniku Nove TV raditi analizu rezultata aplikacije, a vjerujem da bi se mnogi mogli iznenaditi kada čuju večerašnje rezultate analize', izjavila je Tatjana Krajač, koordinator projekta.


U sklopu aplikacije Gdje sam 2016., Nova TV prvo je uputila poziv političkim strankama, kandidatima na izborima da sudjeluju u aplikaciji odgovaranjem na 30 tvrdnji koje pokrivaju relevantne teme koje se tiču svakog građanina Hrvatske. Rezultati će se u sklopu bogatog izbornog sadržaja Nove TV, koristiti i za izradu analize mišljenja političkih stranaka i koalicija o najvažnijim temama hrvatskog društva, a emitirat će se u Dnevniku Nove TV.


Korisnici aplikaciji mogu pristupiti na dnevnik.hr/gdjesam2016/ te na news portalu DNEVNIK.hr i odgovoriti na iste tvrdnje gdje će na kraju odgovaranja dobiti finalan rezultat i uvid koja stranka im je najbliža po njihovim odgovorima. Korisnici aplikaciju mogu podijeliti i na vlastitim društvenim profilima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju