Antonija je pozvana u TLZP ekipu da joj čujemo glas!

Antonija Šola pjevačica je i autorica koja je napisala pjesme i nekim natjecateljima iz prijašnjih sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato", a sad je i sama dio njega. Kaže da u ovom natjecanju neće biti kompetitivna jer je tu prvenstveno došla pobijediti samu sebe i uživati u svakoj novoj transformaciji. Misli da će veselje oko transformacija više ovisiti o pjesmi nego o spolu izvođača. Otkrila nam je da je kao mala obožavala Tajči i nabrojala još neke glazbene uzore. Ni ona kao ni ToMa ne bi voljela da joj gljiva dodijeli grupu Let 3. Razlog saznajte u videu.


Antonija je poznata i etablirana pjevačica i autorica u Hrvatskoj i regiji koja je za svoj autorski i kantautorski rad primila brojne nagrade publike i struke. Antonija se ističe po promicanju solidarnosti u društvu, a diplomirala je Sociologiju i Hrvatsku kulturu.

 
Potpisuje pjesme na albumima Zdravka Čolića, Nine Badrić, Crvene Jabuke, Olivera Dragojevića, Željka Bebeka, Klape Kontrade, Toše Proeskog, Tatjane Matejaš Tajči, Mladena Grdovića, Mate Bulića, Ivana Mikulića, Vinka Coce, klape Lanterna, Tonija Cetinskog, Emilije Kokić, Gazda, Begina, Mejaša, Danijele Martinović, Maje Šuput, Baraba, Alena Vitasovića, Petra Dragojevića, Tijane Dapčević, Lepe Brene, Grupe Joy, grupe Regina te mnogih drugih izvođača.

 

 

 

Prvi put je 2007. kao izvođač osvojila 1. mjesto stručnog žirija za interpretaciju skladbe 'Zovem da ti čujem glas' na međunarodnom festivalu 'Pesem poletja' u Sloveniji. Neke od njezinih najuspješnijih suradnji su pjesma 'Veži me za sebe' za koju je Antonija napisala tekst, a otpjevao je Toše Proeski, pjesma 'Plovila mala barka' u izvedbi Marine Tomašević i Vinka Coce te megahitovi 'Srce nije kamen' i 'Volim osmijeh tvoj'. Osim što piše tekstove Antonija i komponira glazbu, a 2010. je primljena u redovno članstvo Hrvatskog društva skladatelja.

„Veselim se transformacijama, na neki način me ovaj show vraća glumi i spaja glumu s glazbom, a to su moje dvije ljubavi. Svi smo kandidati baš kliknuli i odlično se slažemo i veselimo se i vlastitim, ali i tuđim transformacijama. Želja mi je što više zabaviti gledatelje da im skrenemo pozornost sa svakodnevice i unesemo veselje i osmijehe u njihove domove“. Više o Antoniji pročitajte na portalu showbuzz.hr.

Novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gledajte od nedjelje, 3. ožujka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju