Završila je plesnu akademiju koja traje 7 godina i sada je odissi plesačica tradicionalnog indijskog plesa.

Donijela je dašak Indije u Supertalent ovim zanimljivim i egzotičnim plesom koji morate vidjeti!„Mene si uspjela očarati i kupiti. Cijelo vrijeme sam te s punom pažnjom gledao i jako mi se sviđa način na koji se krećeš – drugačije je i egzotično“, zaključio je Davor koji se pridružio ostatku žirija dodijelivši Antoniji svoj prolazni glas za ples koji ga je emotivno obuzeo.

Anotnija nam je otkrila kako se na Supertalent prijavila sasvim slučano "Ugledala sam link za prijavu na Facebooku i ispunila bez puno razmišljanja. Ovo je prvi put nakon 10 godina da sam u ovo doba godine u Hrvatskoj a ne u Indiji pa sam pomislila zašto ne pokušati."

 

 

Otkrila nam je i da svakog člana žirija smatra zanimljivim na svoj jedinstveni način, ali da mora priznati da joj se jako svidio Janko Popović Volarić zato jer je jako zgodan i karizmatičan. "Bilo bi divno surađivati s njim na nekom projektu", izjavila je Antonija.

Zadnjih 10 godina intenzivno trenira klasični indijski ples svakodnevno te nastupa po Europi i Indiji. Najveći joj je izazov bio složiti koreografiju i glazbu unutar 3 minute vremenskog okvira te joj je za to trebalo oko mjesec dana. Prema reakcija žirija i publike, trud se isplatio.

"Bio je predivan osjećaj biti na pozornici, plesati pred publikom i žirijem. Jako mi je nedostajao taj osjećaj. Zadovoljna sam svojim nastupom. Pozornica je bila prekrasna, publika i atmosfera također. Ovaj će mi nastup ostati u posebnom sjećanju.", izjavila je te dodala kako su ju komentari žirija duboko dirnuli "Divan je osjećaj kada kompetentni umjetnici iz različitih područja prepoznaju i cijene ekspresiju ove plesne forme i mene kao izvođača. Žiri, voditelji, kamermani, prijatelji i obitelj su bili puni podrške i entuzijazma. Nešto tako se rijetko doživi. Jedno od najpozitivnijih iskustva u mom životu".

Izjavila je kako svaki dan pronalazi inspiraciju u ljudima koji su autentični i svoji. "mam sreću neprestano upoznavati tako divne ljude u Hrvatskoj i na brojnim putovanjima. Cijenim istinu i iskrenost. Ljudi koji su hrabri i iskreni su moji idoli i velika inspiracija." zaključila je Antonija.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju